Lost&Found Market Edició Especial (30 d´abril)

33902979-963c-477c-977a-3433a376d4f2

Fa molt de temps que ens coneixem. Has viscut amb nosaltres edicions del Lost&Found Market a la platja de la Barceloneta, en un lloc tan emblemàtic com La Estació de França i fins i tot en l’espai més representatiu de la cultura vintage de Barcelona: Els Encants.

Ara et convidem a que vinguis a buscar objectes dels nostres venedors vintage a la Fàbrica Estrella Damm, on últimament es duen a terme alguns dels esdeveniments culturals més interessants de la ciutat.

El dia 30 d’abril volem celebrar junts la passió pels objectes que han sobreviscut el pas del temps i les històries que ens expliquen. Aquesta vegada ho farem al costat de Van Van Market, que amenitzarà l’esdeveniment amb street food de qualitat servida en autèntiques food trucks d’inspiració retro.

Vine a rebuscar vinyls que han passat de mà en mà, roba que ha assistit a festes, festivals i còctels o edicions limitades de còmics. Totes aquelles curiositats que han estat guardades durant molt de temps i que ara poden ser teves. I tot mentre gaudeixes d’una increïble oferta gastronòmica acompanyada d’una cervesa Estrella.

Així que t’animem a que t’apuntis a l’esdeveniment de Facebook, marquis la data a la teva agenda i avisis a tots els teus amics que el 30 d’abril tenim un Lost&Found.

Acompanya’ns durant tot el dia per riure, cantar i ballar al ritme dels Secondhand Deejays, i brindem per una edició més junts i per totes les que vindran.

Edició de Juny
Avís a navegants: al juny tornarem amb el nostre mercat habitual, per seguir sumant al costat vostre moltes més edicions (obertura d’inscripcions: 15/05)

Equip de L&F

Lost&Found Market Edició Especial
Quan: 30 d’abril
On: Antiga Fàbrica Estrella Damm
Entrada gratuïta