Lost&Found Market Estació de França // 16 de desembre


Estació de França // 16 de desembre

02aed2ac-a6cd-4a07-b18b-7830e4c477a4

 

 

[CAT]Quan perd el teu equip favorit, hi ha gent que posa el crit al cel. D’altres, aprofiten que s’han ajuntat els amics al bar per demanar l’última. De vegades, no et diuen res d’una nova feina, tot i que  l’entrevista havia anat molt bé. Pots plorar o pensar que la bona oportunitat està a punt d’arribar. I ara que arriba el fred, també és moment de triar: trobar a faltar les terrasses al sol o buscar aquests plans d’hivern, plens d’amics i ganes de passar-ho bé.

Lost&Found Market és per a aquells que saben mirar el costat positiu de la vida. Per fi arriba l’edició de desembre i amb ella, la bona sort de trobar el regal perfecte per Nadal, l’abric que portes anys buscant, el disc que et posa de bon humor i els objectes vintage que et fan viatjar dècades enrere en pocs segons.

El 16 de desembre a l’Estació de França t’emocionaràs. Perquè podràs conseguir nous tresors mentre es barregen les rialles, regatejos i xerrades animades dels teus amics amb les mítiques cançons que recuperen els nostres Dj’s.

A més, també pots venir a vendre els objectes únics que portes tant de temps guardant. Des d’avui i fins el 25 de novembre entra a http://lostfoundmarket.com/ i inscriu-te per tenir la teva parada de venda el 16 de desembre. En uns minuts tindràs un email amb el número per al sorteig que realitzarem el 26 de novembre davant de notari, per tal d’adjudicar les parades de venda. Llegeix aquí més detalls sobre com funciona aquest procés.

Mostra el teu millor somriure i veuràs com al Lost & Found el teu got de cervesa fresca sempre estarà mig ple. T’hi esperem!

Lost&Found Market
On: Estació de França
Quan: 16 de desembre
Horari: 11h a 22h

Entrada públic: gratuïta.
Espai d’exposició: 40€
www.lostfoundmarket.com

Estación de Francia // 16 de diciembre

[CAST]Cuando pierde tu equipo favorito, unos ponen el grito en el cielo. Otros, aprovechan que se han juntado los amigos en el bar para pedir la última. A veces, no te llaman de ese trabajo, con lo bien que te había ido la entrevista. Puedes llorar o pensar que la buena oportunidad está a punto de llegar. Y ahora que llega el frío, también es momento de elegir: echar de menos las terrazas al sol o buscar esos planes de invierno, llenos de amigos y de ganas de pasarlo bien.

Lost&Found Market es para esos que saben mirar el lado bueno de la vida.  Por fin llega la edición de diciembre  y con ella, la buena suerte de encontrar el regalo perfecto para Navidad, el abrigo que llevas años buscando, el disco que te pone de buen humor y los objetos vintage que te hacen viajar décadas atrás en pocos segundos

El 16 de diciembre en la Estación de Francia te vas a emocionar. Porque podrás cargarte de tesoros mientras se mezclan las risas, regateos y charlas animadas de tus amigos con las míticas canciones que recuperan nuestros Dj’s.

Además, también puedes venir a vender los objetos únicos que llevas tanto tiempo guardando. Del hoy al 25 de noviembre entra a http://lostfoundmarket.com/ e inscríbete para tener tu parada de venta el 16 de diciembre. En unos minutos tendrás un email con el número para el sorteo que realizaremos el 26 de noviembre ante notario, con el fin de adjudicar las paradas de venta. Lee aquí más detalles sobre cómo funciona este proceso.

Saca esa sonrisa y verás que en Lost&Found, tu vaso de cerveza fresca siempre está medio lleno ¡Te esperamos!

Lost&Found Market
Dónde: Estación de Francia
Cuando: 16 de diciembre de 2018
Horario: 11h a 20h

Entrada público: gratuita.
Espacio de exposición: 40€
www.lostfoundmarket.com

Mira las fotos de la última edición
Inscríbete en el sorteo de plazas
Apúntate al evento de Facebook