LOVE LOVE LOVE, amb Jose Corbacho, Ramon Gener i l’OSV torna a Barcelona per obrir temporada al Teatre Tívoli el 16 i 17 de setembre

LOVE LOVE LOVE» amb Jose Corbacho i Ramon Gener arriba al setembre al Teatre Tívoli de Barcelona

Després del seu èxit i d’exhaurir totes les localitats en el Festival Grec i el Palau de la Música Catalana, l’espectacle conduït per Jose Corbacho i Ramon Gener torna a Barcelona al Teatre Tívoli els dies 17 i 18 de setembre per obrir la temporada teatral 22/23


LOVE LOVE LOVE

És un gran espectacle musical i teatral, presentat per Jose Corbacho i Ramon Gener. Un recorregut per les peces més cèlebres de la música clàssica i els grans hits de la música moderna, que connecta directament amb les emocions de l’espectador i el convida a viatjar per totes les etapes de l’amor en un show espectacular de llum i color. Una experiència única, fascinant i vibrant.
 
Amb la participació de l’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida pel mestre Xavi Puig, la Love Rock Band i tres cantants de primer nivell com Sara Pi, Tonya Richardson i Sebastián Ramirez i la col·laboració d’una soprano de reconegut prestigi internacional.
 
Amb molt de ritme, humor i complicitat entre Jose Corbacho i Ramon Gener, LOVE LOVE LOVE ens parla de l’enamorament i de la passió, dels amors impossibles i de l’amor etern, de parelles i triangles… 

Obres de Bach, Mozart, Beethoven, Txaikovski o Verdi, així com d’Elvis Presley, Amy Winehouse, Coldplay, The Beatles, Michael Jackson, Whitney Houston, Bruce Springsteen, U2, Madonna i Elton John entre altres formen part del repertori d’aquest musical únic i irrepetible, amb arranjaments simfònics creats especialment per al show per Marcelo Frajmowicz, el director musical .
 
Corbacho i Gener, els dos mestres de cerimònies que condueixen l’espectacle, ens endinsen per les històries apassionants i moments vitals d’artistes i compositors d’èpoques diverses i les circumstàncies que van motivar les seves composicions.
 
L’espectacle està creat i produït per la productora de Jose Corbacho i Pep Espada, Pepitos Brothers, amb la col·laboració de Revital Music, l’ICEC i el Festival Grec de Barcelona.
 
«LOVE LOVE LOVE» és un espectacle que, com no podia ser d’altra forma, us enamorarà.
Les entrades ja estan a la venda a la web del Grup Balañá:
www.grupbalana.com