LOVE OF LESBIAN va iniciar el passat 3 de febrer a LONDRES la gira de sales i recintes de EL POETA HALLEY

LOVE OF LESBIAN va iniciar el passat 3 de febrer a LONDRES la gira de sales i recintes de EL POETA HALLEY, aquesta els durà a més de 17 sales de tota Espanya per celebrar l’èxit del seu últim disc. Conclouran la gira a Madrid i Barcelona, on oferiran uns concerts molt especials.
 
 
untitled
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sense cap mena de dubte el 2016 ha sigut un gran any per a la banda catalana. Han arribat a nº. 1 a les llistes de vendes, on després de 48 setmanes segueixen en el ranking dels 100 discos més venuts, van penjar el cartell de sold out en els concerts de Madrid i Barcelona fins i tot abans de llençar el seu nou disc (tres concerts a La Riviera y tres dies a la Sala Razzmatazz); han encapçalat els festivals més importants del país com BBK Live, Festival Cruïlla, Low Festival, Arenal Sound, Sonorama Ribera, Granada Sound i DCode 2016, El Poeta Halley també ha viatjat a Mèxic, Xile i Argentina per a oferir diversos concerts (el de Mèxic va ser escollit el 5è millor concert de l’any a la Sala Condesa de Ciutat de Mèxic); També han aconseguit un Grammy Latino al Millor disseny del disc i sortir triomfadors a Los 40 Music Awards amb dos premis a la butxaca, Millor grup de la Crítica i Millor Grup d’Impacte en Festivals i a tot això sumar-hi altres reconeixements com; Premi ARC a la millor gira internacional; Premi Enderrock al millor Artista de l’any, Premi Soundie al millor guió i creativitat per el seu videoclip «Bajo el Volcán«.
Ara, Love of Lesbian anuncien les dates del seu fi de gira a Madrid i Barcelona. Tot aixó coronat per el Disc d’Or aconseguit per les vendes del seu disc «El Poeta Halley«