Ludovico Einaudi clausurarà el dilluns la millor edició del Guitar Bcn

 

Ludovico Einaudi clausurarà el dilluns la millor edició del Guitar Bcn

L’artista italià emocionarà de nou al Fòrum després d’haver fet el mateix a l’abril al Liceu

Ludovico6copia_122259

 

 

L’històric festival bat tots els seus registres i amb més de 50.000 assistents es converteix en el festival en format boutique de més convocatòria a Catalunya (font: Anuari de la Música). Més de la meitat dels concerts exhaureixen les entrades amb antelació i el festival aconsegueix el seu rècord d’ocupació amb un percentatge superior al 90%. Entre els concerts més destacats del festival trobem els de Caravan Palace, Noel Gallagher, Yann Tiersen, Caetano & Gil, Amaral, Calamaro i els dos de Puntí.

locals i a propostes emergents cobra sentit al Guitar Bcn. En aquest apartat, Carlos Sadness, Nora Norman, Animal i Ramon Mirabet han deixat empremta amb grans concerts al festival.

El confort dels espectadors per gaudir dels concerts en excel·lents condicions, en contraposició als festivals de diversos escenaris en una sola jornada, constitueix l’ADN del Guitar Bcn. El públic qualifica amb bona nota la comoditat (4,2 sobre 5), la visibilitat (4,1/5) i el so (4,3/5) dels concerts, segons una enquesta realitzada a 2.827 assistents.

El festival s’expandeix per tota la ciutat a la recerca del millor espai per a cada concert. Des de la majestuositat del Gran Teatre del Liceu o del Palau de la Música  a la proximitat del BARTS Club o de la sala 3 de L’Auditori, el Guitar Bcn ha ofert actuacions en 14 sales diferents. A més, una ajustada política de preus i un ampli ventall de possibilitats de descomptes i promocions van fomentar l’accessibilitat. Tots aquests elements han consolidat el Guitar Bcn com un veritable esdeveniment de referència per a públic i artistes.

 

 

Ludovico Einaudi clausurará el lunes la mejor edición del Guitar Bcn

El artista italiano emocionará de nuevo en el Fòrum tras haber hecho lo propio en abril en el Liceu

El histórico festival bate todos sus registros y con más de 50.000 asistentes se convierte en el festival en formato boutique de mayor convocatoria en Catalunya (fuente: Anuario de la Música). Más de la mitad de los conciertos agotan las entradas con antelación y el festival consigue su récord de ocupación con un porcentaje superior al 90%. Entre los conciertos más destacados del festival encontramos los de Caravan Palace, Noel Gallagher, Yann Tiersen, Caetano & Gil, Amaral, Calamaro y los dos de Puntí.

El decidido apoyo a artistas locales y a propuestas emergentes cobra sentido en el Guitar Bcn. En este apartado, Carlos Sadness, Nora Norman, Animal y Ramon Mirabet han dejado huella con grandes conciertos en el festival.

El confort de los espectadores para disfrutar de los conciertos en excelentes condiciones, en contraposición a los festivales de varios escenarios en una sola jornada, constituye el ADN del Guitar Bcn. El público califica con buena nota la comodidad (4,2 sobre 5), la visibilidad (4,1/5) y el sonido (4,3/5) de los conciertos, según una encuesta realizada a 2.827 asistentes.

El festival se expande por toda la ciudad en busca del mejor espacio para cada concierto. Desde la majestuosidad del Gran Teatre del Liceu o del Palau de la Música  a la cercanía del BARTS Club o de la sala 3 de L’Auditori, el Guitar Bcn ha ofrecido actuaciones en 14 salas diferentes. Además, una ajustada política de precios y un amplio abanico de posibilidades de descuentos y promociones fomentaron la accesibilidad. Todos estos elementos han consolidado el Guitar Bcn como un verdadero acontecimiento de referencia para público y artistas.