Maig 5-6. 2017. Sitges. Explore. Connect. Change.

 

Maig 5-6. 2017. Sitges.

Explore. Connect. Change.
#sitgesnext2017

 

 sitges

 

 

 

FESTIVAL OF INNOVATION IN COMMUNICATION

 

Sobre el Festival

 
 
 

Vivim en una societat líquida en la que tot canvia constantment. La tecnologia està transformant la comunicació, el consum, l’entreteniment, les relacions… El repte immediat de les marques i els comunicadors és explorar els camins de la innovació a la mateixa velocitat que la societat per seguir connectant amb el públic.

Sitges Next és la cita exclusiva de la innovació en comunicació publicitària. Dos dies de festival per analitzar i impulsar el treball de tots aquells que ja estan creant els nous llenguatges que demanen les relacions entre marques i públic, així com per inspirar i guiar en el descobriment de noves connexions entre publicitat i tecnologia, disseny industrial, art, cinema, ecologia…

Marques, agències de publicitat, emprenedors, creadors tecnològics, comunicadors i cada un de nosaltres som exploradors de la innovació.

Sitges Next és la cita per connectar-nos, nodrir-nos i fer negoci junts amb la finalitat de contribuir d’una forma rellevant a la transformació de l’experiència publicitària dels propers anys.