Martorell estrena un nou espai d’exhibició i creació musical 23 de febrer a les 18:30 hores.

 

 

DSC_0020-696x464

 

 

 

 

 

 

 

 

La Nau 2, amb capacitat per a gairebé 2.000 persones, s’inaugura el pròxim dissabte, 23 de
febrer, amb actuacions entre altres, de Manu Guix, Dani Nel·lo i Dolo Beltran

L’Ajuntament de Martorell ha reformat la nau de Ca n’Oliveres, un històric espai industrial, per convertir-la en un gran espai musical, que acollirà una programació musical estable. Aquest dissabte, 23 de febrer, a les 18.30h., es presentarà la primera temporada. Serà en un acte d’inauguració que comptarà amb convidats com Manu Guix, Dani Nel·lo, Dolo Beltran, Suu o Lildami. Per l’escenari de la nau hi passaran també les formacions i els músics de Martorell AkaEdu, Baratos, Bouzouki Dance Beta, DJ Javi Soto, Eugeni Muriel, Josefina Ramos, La culpa és teva, Marta Knight, Metzina i Movie Band. L’acte el conduirà DJ The Chanclettes.

La reforma ha respectat l’estètica industrial de l’edifici. S’ha equipat l’espai amb contenidors, que s’han reutilitzat per tal que facin la funció de camerinos, bar, taquilles i guarda-roba. La Nau 2 neix amb voluntat de convertir-se en un nou punt de creació artística i d’exhibició musical, però també s’obrirà com a nou espai de trobada per als més joves. L’equipament acollirà una programació estable, amb música en directe cada dissabte. També els dissabtes, després dels concerts, s’obrirà com a discoteca per a majors de 18 anys, i un cop al mes, a aquestes sessions hi podran entrar també els joves majors de 16 anys. Dues vegades al mes s’obrirà a la tarda com a discoteca per a joves d’entre 14 i 18 anys.

El regidor de Cultura, Sergi Corral, ha explicat així la filosofia d’aquesta nova proposta: “Aquest consistori treballa per promoure la creació, però també el consum de cultura i art de la ciutat.

Amb la Nau 2, aquests dos punts es veuran assolits. Creiem en la cultura com un bé fonamental per a la societat”. Corral ha subratllat que “la rehabilitació d’aquest històric edifici com un dels epicentres culturals de Martorell s’ha col·locat en la llista de projectes prioritaris
de la regidoria”.

 

Podeu seguir tota l’actualitat de la Nau 2 a Instagram i Facebook, a través de l’usuari
@nau2martorell.

Trobareu més informació aquí.