MAS BLANCH I JOVÉ comença la seva verema (9 de setembre)

MAS BLANCH I JOVÉ comença la seva verema

Foto d'arxiu verema 2013 a La Vinya dels Artistes. Octubre.

 

 

 

 

 

 

· Es preveu veremar uns 60.000 Kg de raïm, tot ell manualment

· Es la primera anyada del celler que surt amb la Certificació de Vins Ecològics

El celler Mas Blanch i Jové començarà demà una verema d’excepcional qualitat malgrat les altes temperatures d’aquest estiu i la rigorosa sequera que ha patit el territori on estan situades les seves vinyes.

Aquest celler, situat a la subzona de Les Garrigues, té les vinyes a dins del municipi de la Pobla de Cérvoles: un terreny sec i pedregós, amb molt bon drenatge i que es troba a una altura considerable (uns 700m d’altura). Aquest clima i paisatge es tradueix amb un raïm molt sa, petit, amb molts sucres i polifenols i que dóna com a resultat vins molt frescos, potents, equilibrats, elegants i amb molt color.

La verema d’aquest celler sempre és de les últimes a tot Catalunya degut a l’especial microclima del lloc i també a la filosofia d’esperar al moment òptim de maduració del raïm que a l’arribar el dia es collit manualment en caixetes de 20kg.

La verema d’enguany comença amb el macabeu de les finques Llinars i Vinya dels Artistes i es preveu que no serà fins a finals d’octubre que s’acabarà de collir, suposant una entrada total d’uns 60.000 Kg (uns 3750 Kg, per Ha.).

Ja aquest cap de setmana (dissabtes i diumenges de 11am a 2pm) els visitants que es desplacin fins a Mas Blanch i Jové podran sentir l’aroma del vi que s’està fent, passejar per la Vinya dels Artistes i provar el raïm que encara queda per collir, per després tastar a dins del celler varis dels seus vins Saó.

MAS BLANCH I JOVÉ comienza su vendimia

· Se prevé vendimiar unos 60.000 Kg de uva, toda manualmente

· Será la primera añada de la bodega que saldrá al mercado con la Certificación de Vinos Ecológicos

La bodega Mas Blanch i Jové comienza hoy una vendimia de excepcional a pesar de las altas temperaturas de este verano y la rigurosa sequía que ha sufrido el territorio donde están ubicadas sus viñedos.

Esta bodega, situada en la subzona de Les Garrigues, tiene los viñedos dentro del municipio de La Pobla de Cérvoles: un terreno seco y pedregoso, con muy buen drenaje y que se encuentra a una altura considerable (unos 700m de altura). Este clima y paisaje se traduce en una uva muy sana, pequeña, con muchos azúcares y polifenoles y que da como resultado vinos muy frescos, potentes, equilibrados, elegantes y con mucho color.

La vendimia de esta bodega siempre es de las últimas en toda Cataluña debido al especial microclima del lugar y también a la filosofía de esperar a la óptima de maduración de la uva. Llegado este momento, la misma se vendimia manualmente en cajitas de 20kg.

La vendimia de este año comienza con el macabeo de las fincas Llinars y Viña de los Artistas y se prevé que no será hasta finales de octubre que se acabará de vendimiar, lo que supondrá una entrada total de unos 60.000 Kg (unos 3750 Kg. por Ha.).

Ya este fin de semana (sábados y domingos de de 11am a 2pm) los visitantes que se desplacen hasta Mas Blanch i Jové podrán sentir el aroma del vino que se está elaborando, pasear por el Viñedo de los Artistas y probar directamente de la cepa la uva que aún queda por vendimiar, para luego catar dentro de la bodega varios de sus vinos Saó.