Masterclass de Zumba, Aeròbic i Ioga al DiR Xperience 2019 1 de juny

 

DiR Xperience 2019

Clubs DiR organitza dissabte un matí d’activitat física a l’aire lliure al Port Vell de Barcelona

L’esdeveniment dóna suport a la lluita contra el càncer col·laborant amb FECEC, AECC i l’ICO

el 1 de juny, Clubs DiR organitza un dels seus esdeveniments més rellevants a Barcelona: DiR Xperience. Es tracta d’un matí d’activitat física a l’aire lliure amb tres masterclasses de diferents activitats que es realitzen habitualment entre les sessions dirigides de Clubs DiR.

DiR Xperience

La jornada començarà amb una masterclass de ioga accessible per a tothom que tindrà lloc de 9.45 a 10.45 h de la mà d’una de les millors professores de DiR i de YogaOne by DiR, la marca del grup especialitzada en ioga. En acabar la sessió de ioga donarà inici una masterclass d’aeròbic “remember” amb èxits musicals dels anys 90 que tindrà també una hora de duració. El matí finalitzarà amb una sessió d’una hora i mitja que combinarà dues de les activitats estrella de tots els clubs DiR: Zumba i D-Move. Ambdues activitats són sessions de ball basades en coreografies i en música de plena actualitat, amb un predomini d’estils llatins en el cas del Zumba; i amb música més comercial en el cas de D-Move.

DiR Xperience ioga

Esport més enllà de les parets del gimnàs: al port de Barcelona

Enguany, DiR Xperience estrena localització a Barcelona, celebrant-se per primer cop al Port Vell de Barcelona, concretament al Moll de Bosch i Alsina, popularment conegut com el Moll de la Fusta.

L’organització d’activitats esportives a l’aire lliure és una de les constants en el calendari d’esdeveniments propis de Clubs DiR, sent una part fonamental de la seva missió d’apropar l’esport i els hàbits de vida saludable a tota la població.

DiR Xperience

 

Esport accessible per a tothom

DiR Xperience és un esdeveniment obert a tothom, tant a socis i sòcies de DiR com a qualsevol persona que no sigui sòcia del grup.

Tots els participants rebran el mateix matí de dissabte un welcome pack amb la samarreta oficial de l’esdeveniment i amb regals dels diferents patrocinadors, com ara Solan de Cabras, col·laborador habitual de Clubs DiR; o Ziaja, que repeteix per segon any consecutiu com a patrocinador principal de l’esdeveniment.

DiR Xperience Ziaja

La venda d’entrades estarà oberta a la pàgina web de l’esdeveniment fins demà divendres al migdia. En cas que hi hagi aforament disponible, també es podran adquirir entrades in situ el mateix dissabte al matí.

DiR Xperience amb la lluita contra el càncer

DiR Xperience torna a tenir una vessant solidària per segon any consecutiu gràcies a la Fundació DiR, que enguany dona visibilitat a la lluita contra el càncer amb la participació en l’esdeveniment de tres entitats imprescindibles en aquesta lluita: FECEC, Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer; AECC, Associació Espanyola Contra el Càncer; i l’ICO, Institut Català d’Oncologia.

Totes tres entitats estaran presents a l’esdeveniment representades pel Dr. Ramon Maria Miralles, President de FECEC;  el Dr. Laureà Molins, President de l’AECC; i el Dr. Josep Sánchez de Toledo, Director de Relacions Institucionals de l’ICO. Isabel Caba, Directora de la Fundació DiR, els acompanyarà en un breu discurs integrat dins de l’acte on totes les entitats posaran en relleu la importància de practicar esport i de tenir un estil de vida saludable com a eina de suprema rellevància en la prevenció del càncer.

DiR Xperience