Mayra Andrade porta al cicle Round About Midnight el “pop tropical” del seu nou treball Lovely Difficult (6 de desembre)

round-about-midnight270-409

La capverdiana resident a París actuarà al Teatre Coliseum la mitjanit del proper divendres 6 de desembre

Mayra Andrade dibuixa amb Lovely Difficult (Columbia/Sony ) un mapa del món que recorre des del seu Cap Verd natal fins al pop Europeu i aconsegueix el que ella anomena «pop tropical». L’àlbum va ser gravat a Brighton (Regne Unit), amb una producció de Mike Pelanconi. Els músics Kim Alves i Zé Luis Nasciment i la pròpia Mayra continuen supervisant aquest treball. Al seu costat, compositors de diverses nacionalitats, com Yael Naim, Piers Faccini, Tété, BenjaminBiola i Pascal Danae.

Mayra Andrade va néixer el 1985 a Cuba , filla de pares capverdians. Va créixer a Cap Verd però ha viscut al Senegal, Angola, Alemanya i finalment a França, encara que sempre guarda en el seu cor l’amor per Cap Verd. Apassionada des de petita per la música, als setze anys es va presentar al concurs de cançó de la Francofonia al Canadà i va triomfar davant diverses desenes de candidats, aconseguint així per Cap Verd la primera medalla internacional d’or. Després de recórrer diversos festivals del món, va tornar per gravar en 2006 el seu primer àlbum: Navega (Sony – BMG). Amb aquest treball, Mayra s’imposa com una de les promeses de la música de Cap Verd , recollint el testimoni de grans artistes com Cesaria Évora. Una càlida veu i unes interpretacions riques en colors i ritmes.
La formació que acompanyarà la veu de Mayra Andrade a l’escenari seràn Dakou a la bateria, Sofie Catira als teclats, Jo al baix i Nenad Gajin a la guitarra.

Round About Midnight · Teatre Coliseum

Calendari restant de concerts
ALBERTO CORTEZ 13 DE DESEMBRE
ZAP MAMA 19 DE DESEMBRE