Mecal Cozy | Curtmetratges matiners + Lo Vrunch a Casa Gracia ( a partir del 10 de setembre)

Mecal Cozy | Curtmetratges matiners + Lo Vrunch a Casa Gracia

21151484_10154788842157681_3178153971203010722_n

 

 

 

 

 

 

Casa Gracia Barcelona acollirà aquest mes de setembre dues sessions de Mecal Cozy, un nou concepte que consisteix en projeccions de curts com si estiguessis a la saleta de casa teva, seguides d’un Vrunch, la unió perfecta entre el tradicional vermut i el brunch, aquest esmorzar-dinar que celebra la ressaca dels diumenges amb mimoses, ous i pancakes.

Al cap i a la fi es tracta de fer el mateix que fas (gairebé) tots els caps de setmana: no atinar, posar-te una peli i, quan hi ha gana, et vas de brunch o a fer el vermut. Canvia «peli» per «sessió de curts» i «brunch» o «vermut» per «Lo Vrunch» i tens el pack complet en Mecal Cozy, per només 15€ amb tot inclòs (reserva per 5€ a Ticketea + 10€ a taquilla el dia de l´lesdeveniment).

A més, en totes les sessions comptarem amb la presència d’un/a realitzador/a convidat per Mecal, el qual marcarà la línia de la programació.Tot tindrà lloc a Casa Gracia, lloc imprescindible en temes culturals al barri de Gràcia, on es pot trobar una activa programació cultural que segueix la seva atípica pròpia línia cosmopolita i avantguardista.

Un lloc on experimentar com a casa mentre descobreixes i coneixes el talent i la creativitat local.

Comencem el diumenge10 de setembre amb «Històries reals matinals», un Especial Documental amb el millor del gènere en format curt. Comptarem amb la presència d’una de les realitzadores, Alba Gómez Celdrán, els seus curtmetratges documentals han obtingut premis en diversos certàmens i seleccions en festivals de prestigi com Màlaga oElx.

L’ 1 d’octubre tornem amb » Indie Shorts»: si el món del curtmetratge ja és per definició independent, gamberro i creatiu, aquesta acurada selecció de curts amb el segell Mecal ho serà encara més.Tot això en un entorn íntim i relaxat … cozy!

Què?

Mecal Cozy, projeccions de curts + Lo Vrunch
On?

Casa Gracia (Passeig de Gràcia, 116 Bis, 08008 de Barcelona)
Quan?

11h, el 10 de setembre i l’1 d’octubre

Quant?
15€.
El preu inclou sessió de curts i Lo Vrunch

Sobre Casa Gracia

CASA GRACIA és un allotjament singular amb més de 140 habitacions i espais oberts al públic on s’hi troben els veïns del barri de Gràcia, de la ciutat i viatgers de tots els països del món que volen viure, respirar, menjar, dormir i experimentar com a casa mentre descobreixen i gaudeixen el talent i la creativitat local. Ubicat al Passeig de Gràcia, es tracta d’un edifici neoclàssic que s’ha convertit en un multi espai cosmopolita i avantguardista gràcies a la seva programació cultural molt activa.

| ENTRADES MECAL COZY, CURTMETRATGES + LO VRUNCH | 15 € |
*** AMB RESERVA ***
Les entrades pel Mecal Cozy s’han de reservar de manera anticipada a través de Ticketea en el següent enllaç: https://www.ticketea.com/entradas-cine-mecal-cozy-lo-vrunch-en-casa-gracia/

La sala té aforament limitat, per aixòrecomanem fer reserva amb l’avançament de 5€de l’entrada. La reserva no implica cap cost extra, es tracta de l’avançament de 5€ del’entrada, els 10€ restants es cobraran a la taquilla situada a la porta de la sala de tranquis el mateix dia de l’esdeveniment. S’haurà de mostrar la reserva de les entrades per smartphone o versió impresa per pagar la resta de l’entrada.

Reserva anticipada per Ticketea: 5 €,+ Taquilla a Casa Gracia (el mateix dia de l’esdeveniment a l’entrada de la sala): 10 €*** SENSE RESERVA ***
Aquells que decideixin no reservar, podran pagar l’entrada íntegra de 15 € el mateix dia de l’esdeveniment a l’entrada de la sala de tranquis. – Atenció! Aforament limitat.
| MENÚ A ESCOLLIR PER LO VRUNCH + MECAL COMBO | 15 € |
L’entrada Mecal Cozy inclou:
– Projecció de curtmetratges
– Pack especial Lo Vrunch: aperitiu + plat + beguda