Mecal Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona (del 10 de març al 3 d´abril)

banner_web

Mecal és el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, compta amb una extensa trajectòria que l’ha consolidat com un dels festivals de curtmetratges dels més importants d’Espanya. Per la seva longevitat i qualitat, també és un referent entre els festivals de aquestes característiques a nivell internacional. Una oportunitat única de veure els millors curtmetratges de producció nacional e internacional en Barcelona.

A més, és un dels quatre festivals espanyols que compta amb l’ajut d’Europa i de nombroses institucions nacionals i internacionals.

Altre fet que certifica la qualitat del festival és que els guanyadors de Mecal opten directament a la pre-selecció per ser nominats als premis Goya.

Cal afegir, que Mecal no es limita al període que dura el festival, sino que organitza projectes durant tot l’any, garantint la seva presència per 8 mesos. Podem trobar entre els projectes que du a terme Mecal Rooftop, Mecal Air i Pre-Mecal.

Una edició més, Mecal ha preparat una minuciosa programació amb els millors curtmetratges de les escenes nacional i internacional, una selecció dels 5.500 curtmetratges rebuts i provinents de més de 110 països d’arreu del món. En aquesta edició, el certamen compta amb quatre seccions oficials a competició: Internacional, Obliqua, Animació i Documental. A més de 31 seccions i activitats paral·leles que recullen una extensa varietat de temàtiques, gèneres, procedències, èpoques i autors.
ENTRADES

Les entrades individuals estarán disponibles a la taquilla de cada un dels espais del festival: CCCB, Institut Français, MACBA, Fàbrica Moritz de Barcelona i Arts Santa Mònica.

Les entrades individuals permeten l’accés a totes les sessions i conferències als diferents espais del festival el mateix dia, excepte els workshops. Cal adquirir les entrades, però, a la taquilla per a cada una de les sessions, presentant l’entrada individual del dia.

L’abonament del festival dóna accés a totes les sessions i conferències, excepte els workshops, durant el festival. L’abonament NO dóna accés a la sala de cinema. Cal retirar una entrada individual a la taquilla dels espais per a cada una de les sessions. L’abonament és personal, i cal presentar el DNI amb l’abonament a les taquilles.

Les entrades per assistir als workshops s’adquiriràn per separat per 10 €. Tant per workshops, com per la resta d’activitats com Jornada MEDIA, One-to-one Pitching i Coaching, és necessària la reserva prèvia a: mercado@mecalbcn.org

La venda anticipada d’abonaments estará disponible a www.ticketea.com.

Condicions de l’abonament gratuït per a estudiants de cinema:

• Abonament disponible per a estudiants de cinema, a qualsevol dels seus àmbits (direcció, producció, muntatge, interpretació).

• És requisit indispensable estar matriculat aquest curs acadèmic (2015-2016) en una universitat o escola vinculada a un àmbit del cinema.

• Per recollir l’abonament caldrà presentar la matrícula de la universitat o escola i el DNI.

• A la matrícula han de constar-hi els estudis que es realitzen.

• Preinscripció previa a : rrpp@mecalbcn.org

 

Més informaciónhttp://mecalbcn.org/