Melendi Quítate las gafas (divendres 22 de desembre de 2017)

Detall event

Quítate las gafas

Melendi_700x324_17

 

 

Comprar
ENTRADES

Palau Sant Jordi
Divendres 22 de desembre de 2017

Hora: 21h

Melendi està, sens dubte, en el millor moment de la seva carrera. El tour «Quítate las gafas» és ja un èxit rotund i es consolida setmana a setmana com la gira de l’any, esgotant entrades a Barcelona, ​​Madrid (doble Sold Out), València, Bilbao, la Corunya, Múrcia …

Ara, i a tan sol 1 mes de la seva arrencada, el cantant anuncia 2 nous concerts molt especials a Barcelona i Madrid, posant així el punt i final a una de les gires més impactants i espectaculars dels últims temps.

L’àlbum Quítate las gafas, publicat al novembre, es manté en el top de vendes i acumula milions de reproduccions en totes les plataformes digitals. El seu llançament més recent -una versió inèdita de Destinació o Casualitat amb la col·laboració de Ha * Ash- es presenta acompanyat d’un espectacular videoclip rodat a Nova York que ha superat ja els 7 milions de reproduccions en la seva primera setmana.

Després d’un gran inici de gira a Amèrica, amb entrades esgotades en Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Equador i Panamà, el cantant recorre aquest estiu les principals ciutats espanyoles fins al mes d’octubre, moment en el qual reprendrà la seva gira americana amb dates ja confirmades a l’Auditori Nacional de Mèxic i el Gran Rex de Buenos Aires.

 

Preus Entrades:

– Entrada Numerada Golden Ticket: 120€

– Entrada Numerada Grada: 42€ i 36€

– Entrada General Pista: 32€

– Entrada Persona Mobilidad Reduïda: 28€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

OrganitzaThe Project

 

Web: http://www.theproject.es/