«Mercè 2015 – La Mercè del foc»: XVIII Festival Pirotècnic Internacional (del 18 al 19 de setembre)

«Mercè 2015 – La Mercè del foc»: XVIII Festival Pirotècnic Internacional

Platja de la Barceloneta

Adreça: Pg Marítim Barceloneta 14

99400092935NF

 

 

 

 

 

 

Les nits més màgiques de la Mercè es vesteixen de llum i de pólvora. Veniu a la platja de la Barceloneta i alceu la vista al cel, no per veure els estels sinó per gaudir de l´espectacle del foc que us han preparat dues empreses pirotècniques de prestigi.

 

 

Divendres 18, a les 22 h
«Pirotècnia Jordà» (Illes Balears)
Platja de la Barceloneta (Espigó del Gas)
Amb més de 70 anys d´història, aquesta empresa mallorquina ha treballat en cinema, espectacles diversos i rodatges televisius. La seva especialitat, però, són els espectacles de focs com els que veureu divendres, que acostumen a arrencar sempre de la mateixa manera: amb tres palmeres de foc que són la marca de fàbrica de la casa.

 

Dissabte 19, a les 22 h
«Cadenaci» (Buenos Aires)
Platja de la Barceloneta (Espigó del Gas)
L’últim en tecnologia i un grup d’experts en pirotècnia que dominen la tècnica dels focs artificials i que, a més, hi apliquen la màxima creativitat. Amb aquests elements, Cadenaci s’ha fet un nom a tot Sud-Amèrica, però també ha portat els seus espectacles de foc arreu del món. Gràcies a la sincronització amb la música aconsegueixen grans xous multidisciplinaris on es fonen talents per tal de meravellar els espectadors.

 

Des del Divendres 18 fins al Dissabte 19 Setembre

divendres i dissabte a les 22:00 h
Entrada Gratuïta