M’esperaràs?’ de Carles Alberola ve al Gaudí amb un equip sabadellenc DEL 17 DE NOVEMBRE AL 11 DE DESEMBREM’ESPERARÀS?” | COMÈDIA | 70’ | DEL 17 DE NOVEMBRE AL 11 DE DESEMBRE | DIJOUS, DIVENDRES I DISSABTE A LES 21.00 H, DIUMENGE A LES 18.00 H | EN CATALÀ | SALA GRAN | TOTS ELS PÚBLICS
● Una obra del Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana, Carles Alberola
● El sabadellenc Albert González dirigeix la coproducció de la companyia ‘Estrena Morena’ i ‘UiU

promotors’
______________________
En Rubén (Carles Prats), és un professor universitari, amb certes dificultats per refer la seva vida amorosa. Amb la voluntat d’emparellar-lo amb alguna amiga, apareixen en Jaume (Pep Muñoz), un home d’èxit, i la seva dona, la Raquel (Marta Tricuera). Quan arriba la Pilar (Diana Torné), resulta ser més “especial” del que ningú imaginava; tot s’embolica en una comèdia al menjador de casa plena d’emocions i jocs de paraules.
699073984 / premsa@teatregaudibarcelona.com / teatregaudibarcelona.com / Sant Antoni Maria Claret, 120

M’esperaràs arriba a la Sala Gran del Teatre Gaudí el 17 de novembre, una obra estrenada a València el 2013 i que compta amb una pel·lícula dirigida i interpretada pel seu creador, Carles Alberola, en valencià. L’actor i dramaturg ha escrit prop d’una vintena d’obres i compta amb el reconegut guardó del Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana.

La comèdia d’Alberola ve liderada aquest cop per un equip de Sabadell: la companyia ‘Estrena Morena’ i ‘UiU promotors’. Estrenada el 18 de març del 2022 a la Cava Urpí de Sabadell, M’esperaràs torna en un format d’obra a 4 bandes dirigida per l’Albert González, que ha dirigit altres obres com Un matrimoni de Boston (2018); o Mentiders (2016).

“Destaquen les encertades interpretacions, que fan que res grinyoli durant els 90 minuts d’espectacle”, destaca l’Edu Bertran del mitjà digital ‘i-sabadell’. Quatre sabadellencs i sabadellenques uneixen forces en una comèdia de situacions extremes i girs de guió.
Carles Prats interpreta al Rubén, un professor universitari fracassat en l’amor; un paper fet a mida per un actor destacat en el gènere de la comèdia. La parella del Jaume i la Raquel l’interpreten en Pep Muñoz (Ventdelplà a TV3) i la Marta Tricuera (actualment a la sèrie Com si fos ahir a TV3). El personatge de la Pilar, que capgira la història, ve de la mà de la Diana Torné, ballarina a la Royal of Dance de Londres que ha passat pels principals teatres de Catalunya.

FITXA ARTÍSTICA
Autor: Carles Alberola
Direcció: Albert González
Intèrprets: | Rubén Carles Prats | Jaume: Pep Muñoz | Raquel Marta Tricuera | Pilar: Diana Torné 
Disseny d’il·luminació: David Roa
Escenografia, atrezzo i vestuari: Francesc Bonsfills
Fotografia: Berta Tiana
Producció: Estrena Morena i UiU promotors
Premsa: Àlex Sánchez

 
Teatre Gaudí: Creativitat, llibertat, proximitat
Nascut el 2008 entre l’Eixample i Gràcia, el Teatre Gaudí de Barcelona és un equipament cultural referent pel que fa a la llibertat creativa, l’esperit lúdic i de formació ètica i estètica de l’espectador. Des de les dues sales del teatre de proximitat, es fomenta la interacció entre les persones, que aporta creixement cultural en diferents aspectes: reflexió, ambició de superació personal, socialització, debat, confrontació i experiència creativa.