Teatro

“M’ESPERARÀS?” una divertida comèdia al Aquitània Teatre del 2 al 19 novembreCarles Prats, Diana Torné, Pep Muñoz i Marta Tricuera | (c) Berta Tiana
 
La companyia Estrena Morena  retorna  a l’Aquitània Teatre de Barcelona

LA COMÈDIA “M’ESPERARÀS?”
 

El text de Carles Alberola es podrà veure del 2 al 19 de Novembre

La companyia Estrena Morena porta de nou el seu darrer espectacle a BarcelonaM’esperaràs?, de Carles Alberola, es podrà veure a l’Aquitània Teatre del 2 al 19 de Novembre Albert González dirigeix el muntatge, que protagonitzen Carles PratsPep MuñozMarta Tricuera i Diana Torné. Es tracta d’una coproducció entre Estrena Morena i UiU Promotors.

El text d’Alberola és una comèdia contemporània i, en aquest sentit, enllaça perfectament amb la trajectòria de la companyia. El protagonista és el Rubén, un professor universitari que s’acaba de separar i a qui els seus amics organitzen un sopar amb una noia. Les coses, però, no sortiran com estaven previstes i la situació començarà a embolicar-se amb girs i malentesos entre els personatges, amors creuats, secrets amagats, infidelitats no confessades… Tot amanit amb un bon còctel d’acudits que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides.

“Es tracta, en certa forma, d’un vodevil ple d’entrades i sortides, gags i acudits, en el qual, de totes formes, hem intentat anar una mica més enllà i buscar personatges que tinguessin més recorregut i una major profunditat psicològica”, explica el director. “El públic riurà molt però a la vegada veurà uns rols molt consistents que van més enllà de l’anècdota puntual”, afegeix.


M’esperaràs? és la quarta producció de la companyia Estrena Morena que fins ara ha presentat No es tan fàcil, de Paco Mir; Ve de nou, d’Anna Fité i Una família normal, de Marta Buchaca. A l’Aquitània teatre es representarà del 2 al 19 novembre de dijous a dissabte a les 20.00 i els diumenges a les 18.00