MGOGORO, Teatre Gaudí (del 22 d´octubre al 13 de novembre)

09_Banner_MGOGORO

MGOGORO

Del 22 D’OCTUBRE AL 13 DE NOVEMBRE
Teatre Gaudí
Horari: Dimarts i dimecres a les 20:30h

Autors: Matias Feldman, Carol Lòpez, Jaume Policarpo i Rosa Mª Sardà.
Actors: Cristina Cervià, David Planas, Mercè Pons i Meritxell Yanes

Direcció col·lectiva: Mentidera teatre / Ajudant de direcció: David Marcé / Col·laboració en la Direcció: Carol lópez i Rosa Mª Sardà / Adaptació espai escènic i vestuari: Judith Torres / Producció executiva: Mentidera Teatre / Fotografia: Quim Curbet / Disseny gràfic: Gerard Yanes Medioestudio / Producció: Mentidera Teatre, El Canal Centre d’Arts Escèniques Salt-Girona.

Amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Sinopsi
“…Estan a punt de viure cinc experiències Mgogoro.
Tots i cadascun de vostès son còmplices de l’univers Mgogoro, potser no en són conscients o no en volen ser, però tots esteu a Mgogoro. Hem detectat molts casos Mgogoro però avui només els n’hi mostrarem cinc.
Durant l’espectacle no vagin per lliure, no surtin del camí marcat, no improvisin, no tinguin iniciativa…nosaltres ho farem per vostès…”

Volem compartir amb l’espectador una proposta íntima, propera, tenyida d’humor i ironia i que circula per situacions fàcils de reconèixer avui en dia.
No els assegurem la comprensió total de l’espectacle, però sempre poden repetir la setmana vinent.
Quatre personatges, quatre persones diferents que s’han unit per explicar al món la seva experiència MGOGORO.
MGOGORO és tot: és l’abraçada que et manca, el petó a la galta que et falta, l’empenta a les teves il·lusions, el lloc on recolzar-te, l’orella que t’escolta, la cama que et fa caminar… Només has de venir i deixar-te emportar per les teves emocions. MGOGORO un cant a la vida, un cant a l’optimisme, un cant a… un cant.

MGOGORO segueix la seva gira mundial i, afortunadament, podrà fer, després de molt insistir, una paradeta a la vostra petita ciutat. No et deixis perdre l’oportunitat de viure una experiència MGOGORO. Quatre dels seus representants uniran el món MGOGORO amb el teu.