Teatro

“MICRÒMETRE” Teatre Gaudí (del 17 d´octubre al 8 de novembre)

 

 

“MICRÒMETRE”

 

image008

 

El FESTIVAL MICRÒMETRE, que es va realitzar els passats 1 i 2 de setembre de 2017 a la Masia de Can Ratés de Santa Susanna, arriba ara al Teatre Gaudí de Barcelona.

MICRÒMETRE ha nascut amb la voluntat de convertir-se en un festival de microteatre i microespectacles de referència al Maresme.

S’ha fet una selecció de 4 dels 14 espectacles que es van veure al MICRÒMETRE (2 estrenes absolutes -El Mall i El paquet Zaroff-, un musical amb un recorregut força dilatat -Pronto llegará- i una comèdia molt original -El Número-).

 

Tots 4 espectacles es podran veure seguits en una mateixa sessió.

http://teatregaudibarcelona.com/wp-content/uploads/EL-PAQUET-ZAROFF_web-106x150.jpg

EL PAQUET ZAROFF
Dramatúrgia i Direcció: Joan Gallart
Actors: Jaume Casals i Pol Beltran

Tot està programat. Qualsevol canvi pot comportar uns danys col·laterals de magnituds incertes.
Comèdia (Català)

Us imagineu que en funció de les demandes de cada passatger haguéssim de canviar els plans de vol dels avions? Que ens passéssim pel folre les rutes nominals i les àrees de protecció? Un avió surt des d’un punt A i arriba fins un punt B. La successió de punts d’escala regulars compresos en la ruta aèria no pot fixar-se segons els capricis de cadascú. Si l’avió ha de volar a quinze mil peus, ha de volar a quinze mil peus. No pot fer-ho a dotze mil o a divuit mil. Aquest pla de vol s’envia a les torres de control corresponents i tots, absolutament tots els avions, es mantenen fidels a aquestes rutes per tal de

salvaguardar l’ordre i la seguretat dels espais aeris. Doncs una cosa més o menys així passa ara amb les rutes turístiques de la ciutat. Tot està programat; tot està pautat, pactat de bell antuvi. Qualsevol canvi, pot comportar uns danys col·laterals de magnituds incertes.

http://teatregaudibarcelona.com/wp-content/uploads/PRONTO-LLEGARA_web-106x150.jpg

PRONTO LLEGARÁ
Creació i Direcció: Julián Salguero, Jorge Toledo i Fernando López
Actors: Agustín Salvador i Gemma Iglesias

Núria está sentada en la parada del autobús. Mientras espera a su novio, concoce a David, un desconocido que también tiene una cita.
Musical (Castellà)

“PRONTO LLEGARÁ…” es un micromusical creado con el corazón que dibujará una sonrisa en el alma de cada uno de los espectadores. Una historia tierna, llena de melancolía y romanticismo. Eran las cinco en el reloj de Nuria. Estaba sentada en la parada del autobús.
Mientras esperaba a su novio, conoció a David, un desconocido que también tenía una cita.
Pronto llegará… cuenta con la presencia de Jorge Toledo al piano y en directo en cada función. La música estará siempre presente de principio a fin sumergiendo al espectador en la romàntica historia musical.
Esta nueva propuesta está formada por tres canciones unidas por temas instrumentales lo que significa que todo se convierte en una única pieza musical de entre 13 y 15 minutos.

http://teatregaudibarcelona.com/wp-content/uploads/EL-NUMERO_web-106x150.jpg

EL NÚMERO
Dramatúrgia: Bárbara Becker
Direcció: Joan Maria Segura
Actors: Alberto G. Trejo / Miriam G. Bartés i Pol Forment / Héctor Vidondo

¿Qué es el éxito para ti? ¿Existen las distancias?
Comèdia (Castellà)

¿Cómo te enfrentas a una situación cuando no la has vivido nunca? ¿Temes tu reacción? Atrévete a descubrirlo por primera vez… Una sala de espera. Dos jóvenes que tratarán de ponerse de acuerdo a raíz de una extraña confusión. ¿Tú… De qué serías capaz si estuvieras en su situación? En esta sala de espera verás que no hay tanta distancia entre el fracaso y el éxito. Por cierto… ¿Qué es el éxito para ti? ¿Existen las distancias?

http://teatregaudibarcelona.com/wp-content/uploads/EL-MALL_web-106x150.jpg

EL MALL
Dramtúrgia i Direcció: Xevi Gómez
Actors: Jaume Casals i Xevi Gómez

No crec en l’amor, però fes-me’l per si estic equivocat.
Comèdia (Català)

 

 

 

Fitxa tècnica

 

DEL 17 D’OCTUBRE AL 8 DE NOVEMBRE
Horari: Dimarts i dimecres a les 19:00h i a les 21:15hSALA PETITA
Preu: 18€. Espectacle en català i castellà.
Durada: 75 min. Quatre Microespectacles de 15 minuts cadascun