Mirall o martell, per la llibertat d’expressió 10 d´abril

Mirall o martell, per la llibertat d’expressió
La Perla 29 se suma a la Setmana per la Llibertat d’Expressió, que organitza la plataforma No Callarem, amb un acte el proper dimarts 10 d’abril a les 20h al teatre Biblioteca de Catalunya.
Mirall o Martell
Obra curta elaborada a partir de diversos fragments de Sòfocles, Shakespeare, Brecht i Sartre. Dramatúrgia i direcció de Ferran Utzet. Amb Laura Aubert, Jordi Figueras, Xavier Ruano i Josep Sobrevals. 

Diàleg amb els assistents 
Obriran el torn de paraula: Natza Farré, David Fernàndez i Queco Novell.

ENTRADES
La recaptació d’aquest acte es destinarà íntegrament a la Caixa de Resistència de la plataforma No Callarem, que defensa totes les encausades i perseguides per la repressió i la censura. Les entrades, a 10€, es podran recollir i pagar a la taquilla del teatre el mateix dia de l’acte.

L’aforament és limitat. Cal reservar plaça a través d’aquest link.

«L’art no és un mirall per reflectir la realitat, sinó un martell per donar-li forma» Bertolt Brecht

MANIFEST NO CALLAREM:

Els últims anys hem viscut un increment de la repressió exercida sobre la llibertat d’expressió i manifestació. A les diferents actuacions de l’Audiencia Nacional actuant amb criteris polítics conservadors es va sumar la Ley Mordaza i la reforma del Codi Penal com a einas de censura i control. Les darreres condemnes dels cantants Valtònyc, Pablo Hasél, els judicis contra La Insurgencia, tuitaires, humoristes, periodistes i una llarga llista d’activistes socials, la retirada d’obres d’art o el segrest del llibre Fariña ens obliga a organitzar-nos per donar una resposta contundent.

#NoCallarem mentre hi hagi lleis per emmordassar-nos. #NoCallaremos mentre hi hagi una sola persona represaliada a l’Estat espanyol per expressar-se, actuar o pensar de manera contrària al règim. #NonCalaremos mentre hi hagi activistes perseguides per denunciar vulneracions de drets humans. #NunVamosCallar mentre es persegueixin persones tan sols per expressar opinions a les xarxes socials. #EzGaraIsilduko mentre es limiti la llibertat de creació artística, mentre es retirin peces d’art, mentre se censuri la literatura, mentre es coarti l’humor i la sàtira, mentre se censurin lletres de cançons. #NonCararam mentre es vulgui empresonar a cantants, humoristes, artistes, activistes. #NoCallarem mentre hi hagi persones a la presó per les seves idees. #NoCallaremos perquè demà pots ser tu.

 

 

 

00beaff0-88a6-4a01-9b10-f5464f93f7ec (1)