Moda a Icebarcelona (divendres 15 de novembre)

980

Al novembre, Icebar torna a desplegar la catifa vermella per distingir un esdeveniment.

El Divendres 15 ens transformem en una llarga passarel·la, on el dissenyador Nestor Osuna presentarà la col·lecció tardor-hivern 2014 a la festa Bubbalicious.

Nestor Osuna, qui va néixer a Mèxic -on el seu nom és una reconeguda marca- resideix actualment a Barcelona. Va estudiar Disseny d’Indumentària a Milà en l’Institut Marangoni, d’on va egressar en 1993. Ja egressat va treballar per a dues grans marques italianes. Posteriorment es va mudar a Paris, on va començar a treballar al món de la moda. Segons ell, en aquest mundillo «estic en el meu ecosistema, allí on desenvolupo la meva vida des de fa més de 15 anys» -i no solament el relacionat amb la roba- «M’apassiona la moda en tots els seus camps: maquillatge, perruquería, sessions de fotos, revistes, fins al disseny de una tenda».

A l’hora de dissenyar una col·lecció adora «la llibertat que suposa la creativitat, que ha d’emmarcar-se en els límits que imposa una col·lecció. Aquest contrast no és contradictori, sinó que cal entendre-ho en termes d’equilibri».

A més de la desfilada, durant la festa es triarà a Miss i Mr Bubbalicious, els millors vestits de la nit.

Perruquería Lalemana serà l’encarregada dels pentinats i el maquillatge.

Musicalizarán DJ Cielo Battiston i Marcus Zion en percussió.