Mona solidària (2 d´abril)

DX3A5896-1024x682
Mona solidària

La pastisseria La Palma, al Clot, ha elaborat una mona de 30 quilos que compartirà, el 2 d’abril, amb tots els veïns que donin aliments per als més desafavorits.

A l’aparador de la pastisseria La Palma, al barri del Clot, una mona ambientada en el món fantàstic de la pel·lícula Minions fa que els vianants s’aturin a observar-la. És la mona més desitjada i elaborada de totes, però no està en venda. Els propietaris de la pastisseria, la tercera generació que es dedica a aquest negoci, l’han esculpida amb un objectiu solidari molt clar: tallar-la a trossets i repartir-la entre tots els veïns que el 2 d’abril donin aliments per a les persones que més ho necessiten.

Aquesta és la setena edició de la Mona Solidària. En la darrera edició es van recaptar uns 1.500 quilos d’aliments, i enguany calculen assolir la mateixa xifra. En l’elaboració de la mona, que pesa uns 30 quilos, hi han treballat unes dotze persones de l’obrador de la pastisseria La Palma, que hi han dedicat unes seixanta hores.

Festa solidària i xocolatera

El 2 d’abril, a la plaça de Font i Sagué, tothom que doni aliments rebrà a canvi un tros de la mona. En la festa solidària participaran també els Castellers de Barcelona i els Falcons de Barcelona, i hi haurà música en directe. El programa de la Mona Solidària té la col·laboració de l’Eix Clot i el Mercat del Clot, responsables de fer-ne difusió a través de les parades i els comerços del barri.