Montserrat Carulla s’acomiada dels escenaris amb “Iaia!” Teatre Romea (del 26 de desembre de 2013 al 18 de gener de 2014)

list

Una comèdia molt especial, de Roger Peña

A partir del 26 de desembre al Teatre Romea

Tres úniques setmanes!!

Iaia!, és una comèdia escrita especialment per convertir-se en el llegat de Montserrat Carulla, la gran dama del teatre català.

Una comèdia que repassa l’actualitat i que constitueix un testimoni dolç i àcid alhora del món que ens ha tocat viure, amb un sentit de l’humor fresc, atrevit i lliure.

Montserrat Carulla s’acomiada professionalment dels escenaris teatrals (continuarà fent televisió i cinema), amb una comèdia molt familiar, ja que l’autor, Roger Peña (Poder Absoluto, 2012) és el seu fill i a l’escenari estarà acompanyada pel seu nét, Aleix Peña Miralles i Vicky Luengo, actriu popularment coneguda pels seu papers a sèries de televisió (La Riera, La pecera de Eva, Estació d’enllaç…).

Montserrat Carulla, recent Premi Gaudí d’Honor, ha rebut la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya va debutar professionalment en el Teatre Romea fa més de 50 anys i ara, que el Romea acaba de fer 150 anys, ha volgut acomiadar-se en el mateix teatre que la va veure néixer professionalment.

Iaia!, només es podrà veure del 26 de desembre de 2013 al 18 de gener de 2014.

Horaris:

de dimarts a divendres, 20’30h

dissabte: 18h i 20’30h

diumenge: 18h