Mostra de comerç al carrer Joan Guell (8 d´octubre)

 

foto-web-mostra

 

 

 

 

 

Coincidint amb la Festa Major de Les Corts, arriba una de les mostres de comerç del nostre eix comercial. No es una altre que la del carrer Joan Güell, una de les vies més importants de ambdós districtes. I no tan sols per les seves dimensions, sinó també per la gran quantitat de comerç de proximitat que hi conviu.

El dissabte 8 d’octubre, el dia escollit per aquesta Mostra, podrem gaudir de tot un espectacle a cel obert, on amb una participació majoritària de comerciants, faran del Carrer Joan Güell un típic mercat, on poder comprar tot un ventall de productes diversos, des de sabates fins a llet d’euga.

Tenim les actuacions ja preparades, el tallers a punt i els paradistes disposats a fer d’aquest dia una jornada especial per a tothom. Hi hauran actuacions per als més menuts i també per als més grans.

Per aquesta edició, volem continuar amb la iniciativa solidaria que, com ja va sent costum, vam fer a les mostres de comerç del carrer Galileu i Vallespir, i tornarem a repetir per la de Joan Güell, tot i que la recaptació anirà destinada a una acció social, concretament a la fundació SICAR cat. Cap enllà dos quarts de dues, es llegirà un manifest sobre la violència de gènera i es farà entrega de la recaptació feta fins ara, aquest acte tindrà lloc al escenari de Can Bruixa.

Una de les novetats d’aquest any serà el concurs infantil de dibuix de la “Celia”, el ninot del qual us parlarem a l’article d’opinió. Els nens i nenes participants dibuixaran el ninot, posant el seu nom, edat i telèfon a darrera i la setmana vinent es farà públic els noms dels guanyadors o guanyadores i es farà l’entrega dels premis.

Al carrer de Can Bruixa cantonada amb Joan Güell, quan acabi la Mostra farem un sopar popular i ens cruspirem una vedella rostida feta a l’antiga, cuinada durant 12 hores, i regada amb vi, cervesa o refresc. Tot això passarà a partir de les 21 hores. Amenitzarem l’acte de la vedella amb música en viu. Obrirem un hashtag a les xarxes socials que es dirà: #VEDELLAJOANGUELL perquè hi participeu a les xarxes també.

Com ja va sent costum, us animem a que participeu a les xarxes socials socials amb el hashtag #JOANGUELLMC i d’aquesta manera intentar entre tots fer d’aquesta festa un esdeveniment viral a internet. Doneu-nos la vostra opinió sobre la Mostra, pengeu fotografies de l’esdeveniment i comenteu tot allò que creieu oportú. Us hi esperem! 

 

ESCRIT PER CARLOS GONZÁLEZ FUSTER ON 28 SETEMBRE 2016.