Multitud», de Tamara Cubas (28 i 29 de novembre) Museu Nacional d’Art de Catalunya, Barcelona

multitud

 

 

 

 

 

 

 

 

Multitud», de Tamara Cubas

Data:
28/11/2015
29/11/2015

18 h

Durada: 80 minuts

Lloc: Sala Oval

Preus: Gratuït

Descripció:

El museu et convida a veure l’espectacle «Multitud», de Tamara Cubas.

Aquest espectacle, de la coreògrafa uruguaiana Tamara Cubas, es presenta a la Sala Oval en una versió formada per un cast més de 100 voluntaris locals que han treballat amb la companyia durant dues setmanes d’assajos, en el marc del SÂLMON<Festival, organitzat pel Mercat de les Flors i la fàbrica de creació el Graner.

Multitud és un projecte escènic que analitza la forma social de l’home contemporani, la noció d’heterogeneïtat en el col·lectiu, allò diferent, l’espai públic, les relacions interpersonals i la possibilitat del dissentiment. Explora sobre les potències dels cossos pel que fa a la seva capacitat d’afectar i ser afectats per l’altre i el que pot succeir en “l’entre” d’aquests cossos.

S’han convocat performers, ballarins, actors, artistes de circ i tot aquell interessat amb un nivell d’entrenament físic que els ha permès comprometre’s en un procés amb treball aeròbic important. En els assajos s’ha treballat la relació entre l’individu i el grup, la consciència de grup en el moviment, la col·laboració i en definitiva allò comú des de la pròpia individualitat.

Museu Nacional d’Art de Catalunya, Barcelona