Música a la fresca amb Els Vespres de la UB (del 5 al 21 de juliol)

Música a la fresca amb Els Vespres de la UB

Entre el 5 i el 21 de juliol els jardins de la Universitat de Barcelona ofereixen concerts amb entrada de franc

 

La programació d’estiu a Barcelona ofereix un munt d’activitats de tota mena, on destaquen les activitats a l’aire lliure. Si busquem bé entre l’oferta, a més, podrem descobrir espais singulars de la nostra ciutat que fins ara ni imaginàvem. És el cas dels jardins de la Universitat de Barcelona, que cada estiu s’omplen de música gràcies a Els Vespres de la UB, que enguany ens proposen sis concerts per presentar-nos alguns dels artistes i formacions més eclèctics de l’actual panorama emergent.

Es tracta d’una mostra molt àmplia en l’estil, amb un cartell que aposta per la diversitat de gèneres i la barreja de tendències. Exemple d’això són els Da Souza (5 de juliol), una banda contundent, vital i amb un univers poètic característic que ha fet d’ells un dels grups emergents de referència. Puput (7 de juliol) ens proposen melodies pop embriagadores en comunió amb una faceta postrock engrescadora. Sta (12 de juliol) ens deixaran la seva concepció musical anímica tocada de ritmes africans i jamaicans.

Ja arribant a l’equador del cicle, la cantant Aries (14 de juliol) ens convida a passejar entre ritmes electrònics, melodies pop i psicodèlia en loop. Big Ok! (19 de juliol) ens proposen alguns dels sons més avantguardistes i trencadors de l’actual escena independent, i Santi Careta (21 de juliol) tancarà el cicle amb les seves cançons intimistes que ens apropen als sentiments més profunds. Tots els concerts compten amb entrada gratuïta amb aforament limitat.

 

Autor: Barcelona Cultura