Teatro

MÚSICA I POESIA DE LA MÀ DE PAUL BERRONDO I JORDI BUSQUETS A LA GLEVA TEATRE(del 8 al 10 de febrer) TEATRE LA GLEVA

MÚSICA I POESIA DE LA MÀ DE PAUL BERRONDO I JORDI BUSQUETS A LA GLEVA TEATRE

_______________________________________

L’ACTOR PAUL BERRONDO I EL MÚSIC JORDI BUSQUETS PRESENTEN…

“COS MEU RECORDA”

DEL 8 AL 10 DE FEBRER

TEATRE LA GLEVA
(Carrer de La Gleva, 19, Barcelona)

 

L’actor Paul Berrondo (La Riera, Mamma Mia el Musical, …) i el músic Jordi Busquets (Quimi Portet, Dolo Beltran…) agafen el relleu a La Gleva Teatre de Barcelona després de dues exitoses funcions de Mario Gas i Ricardo Moya

img-20180117-wa0016_1_400

 

 

 

 

 

Kavafis va ser un poeta grec, una de les figures literàries més importants del segle XX i un dels majors exponents del renaixement de la llengua grega moderna. Interessat per la història, Kavafis va compondre amb freqüència poemes no sobre grans moments històrics, sinó sobre les decadències que els seguien, com el famós Esperant els bàrbarsEl Déu abandona Antoni o Ítaca, algunes de les frases dels quals han passat a ser proverbials. També, l’amor furtiu, la sensualitat, els personatges antiherois, gairebé sempre en moments intemporals, estan molt present a la seva obra. Inspirador de poetes, molts músics han recollit i musicat la seva poesia.
En Paul i en Jordi ens fan la seva especial versió, que surt de l’admiració pel poeta afegint petits detalls de música i cançons que els inspira cada un dels poemes que llegeixen.