Música, teatre, dansa, art urbà i òpera a les Nits d’Estiu de CaixaForum Barcelona (a partir del 6 de juliol)

thumbnailMúsica, teatre, dansa, art urbà i òpera a les Nits d’Estiu de CaixaForum Barcelona

L’Obra Social ”la Caixa” presenta una nova edició de les Nits d’Estiu a partir del 6 de juliol, la programació d’arts escèniques, música i art multimèdia que cada estiu omple les vetllades dels dimecres a CaixaForum Barcelona amb les més rellevants iniciatives artístiques arribades d’arreu del món.

Aquest any, la música serà la principal protagonista del programa, amb nou concerts i la participació del grup cabosanroque, que protagonitzaran una espectacular festa d’ainuguració i instal·laran un recorregut sonor que faran de les nits a l’antiga seu de la fàbrica Casaramona una cita ineludible. En la programació, que es prolongarà durant tot el juliol i l’agost, no hi faltaran tampoc les propostes de dansa, teatre i art urbà protagonitzades per artistes clau del panorama actual.

 

Cada dimecres, del 6 de juliol al 31 d’agost de 2016

CADA DIMECRES DE JULIOL I AGOST

 

Música, teatre, dansa, art urbà i òpera a les Nits d’Estiu de CaixaForum Barcelona 

 

  • L’Obra Social ”la Caixa” presenta la programació de les Nits d’Estiu d’aquest 2016, que omplirà les vetllades dels dimecres de juliol i agost amb les millors propostes artístiques arribades d’arreu del món a CaixaForum Barcelona.

 

  • La festa d’inauguració i cloenda durà el segell de Cabo San Roque, que protagonitzaran un concert vertical amb més de 30 màquines sonores. El grup català, present cada Nit d’Estiu, també muntarà El jardí de les Hespèrides, un itinerari sonor que es desplegarà per diversos punts del centre i que es podrà visitar cada dimecres entre el 13 de juliol i el 24 d’agost. 

 

  • La programació musical serà un dels principals atractius de l’estiu, amb les actuacions de la marroquina Oum, el conjunt xinès Silk String Quartet o els espectacles Il barbiere di Siviglia, Bachx2 i Concerto a tempo d’umore

 

  • Les Nits d’Estiu tornen a apostar per formats diversos, amb nombroses activitats de dansa (Nit de Swing, Sense ball no hi ha paradís) i teatre (Aquest Sísif, Micro-Shakespeare, Be God is, Come en casa Borges).

 

  • No hi faltarà tampoc una altra de les principals apostes de l’Obra Social ”la Caixa” dels darrers anys, la música electrònica, que, gràcies al programa DNIT, s’ha fet un lloc privilegiat dins l’escena barcelonina, i que enguany presentarà noms destacats de la música experimental, com Nosaj Thing i Vatican Shadow. 

 

  • Una de les novetats d’enguany és Art in Motion: quatre dels artistes seleccionats per al Premi Pinzell de Cuixart 2017 pintaran les seves obres en directe.

 L’Obra Social ”la Caixa” presenta una nova edició de les Nits d’Estiu, la programació d’arts escèniques, música i art multimèdia que cada estiu omple les vetllades dels dimecres a CaixaForum Barcelona amb les més rellevants iniciatives artístiques arribades d’arreu del món. 

 Aquest any, la música serà la principal protagonista del programa, amb nou concerts i un recorregut sonor que faran de les nits a l’antiga seu de la fàbrica Casaramona una cita ineludible. En la programació, que es prolongarà durant tot el juliol i l’agost, no hi faltaran tampoc les propostes de dansa, teatre i art urbà.

 

La programació musical s’iniciarà el dia 6 de juliol amb la festa d’inauguració Mural sonor, una producció pròpia de l’Obra Social ”la Caixa” que, de la mà del grup català Cabo San Roque, oferirà un concert vertical amb més de 30 màquines sonores. Aquests artistes, reconeguts per la seva experimentació lúdica amb instruments inventats, també desplegarà un itinerari sonor per diferents indrets de CaixaForum Barcelona. 

 

Durant aquests dos mesos, el programa oferirà un total de nou concerts que acostaran figures emblemàtiques i espectacles de la música nacional i internacional, com ara Oum, reconeguda cantant marroquina de soul; Il barbiere di Siviglia, espectacle en què s’interpretaran en directe fragments de l’emblemàtica òpera de Rossini, i Silk String Quartet, conjunt de música clàssica i contemporània xinesa que forma part de la jornada Nit de la Xina, que tindrà lloc el dia 10 d’agost coincidint amb l’exposició Ming. L’imperi daurat

 

Per completar la programació musical, l’Obra Social ”la Caixa” prepara dues vetllades dedicades a una de les apostes fortes del centre, la música electrònica, que, gràcies al programa DNIT, s’ha fet un lloc privilegiat dins l’oferta de música experimental de la ciutat, i que enguany presentarà noms destacats de l’electrònica, com Nosaj Thing i Vatican Shadow.

 

El programa d’enguany inclou una diversitat de disciplines artístiques que fan d’aquesta edició una de les més completes, amb propostes com la que celebra el quart centenari de la mort de Shakespeare (Micro-Shakespeare), l’humor a càrrec de l’actor Arnau Vilardebò (Aquest Sísif) i la dansa de Pere Faura (Sense ball no hi ha paradís). També serà important la presència de les arts escèniques amb el sorprenent espectacle d’Espai Dual Be God is i l’homenatge escènic, literari i musical a Jorge Luis Borges Come en casa Borges

 

Enguany, a més, CaixaForum Barcelona estrena una nova línia d’activitats dins les Nits d’Estiu amb Art in Motion, que ens permetrà observar com quatre dels artistes nominats al Premi Pinzell de Cuixart 2017 pinten les seves obres en directe. 

 

 

 

CONCERTS  

 

Mural sonor. Un mural gegantí, de 12 × 6 metres, ocupa l’entrada de CaixaForum i dóna la benvinguda a l’estiu. Es tracta d’una gran prestatgeria que emmagatzemarà la col·lecció de sons de Cabo San Roque originats als seus collages mecànics i sonors. El mur blanc i llis del pati d’entrada es desdoblarà amb una nova pell sonora, rugosa, de textura mecànica. La celebració de la canícula es farà amb un concert vertical d’aquest grup, un gran mural amb més de 30 màquines sonores i dos músics. 

→ Dimecres 6 de juliol i 31 d’agost, a les 22.00 h, al Pati Anglès 

 

Oum. Diva d’origen marroquí, compendi de sentiment i elegància, Oum s’imposa immediatament amb una barreja impressionant de força i sensibilitat. Amb nombroses actuacions a França i altres països, ha conquerit un públic cada vegada més variat i extens. Després de l’èxit internacional de Soul of Morocco, Oum torna amb un nou àlbum i espectacle anomenat Zarabi, plural de zarbia en dàrija (dialecte àrab marroquí) que significa ‘catifa’.

Oum, veu; Damian Nueva, contrabaix; Yacir Rami, ud; Inor Sotolongo, percussió; Yelfris Valdés, trompeta

→ Dimecres 13 de juliol, a les 22.00 h, al Pati Anglès

 

Nosaj Thing. Va començar com a discjòquei de hiphop, i aquesta influència es veu reflectida en les seves col·laboracions amb artistes com ara Chance the Rapper, Kid Cudi o Kendrick Lamar. Però el seu so és molt més complex i difícil de classificar. Al començament mostrava rastres del so bass i dubstep de l’època, però amb el temps ha anat evolucionant cap a l’ambient, més delicat i minimalista. Maneja com pocs els samples, que confereixen al seu so aquest matís tan elegant i especial. 

→ Dimecres 20 de juliol, a les 22.00 h, al Vestíbul

 

Nit de Swing. CaixaForum Barcelona prepara tot un vespre dedicat a un dels fenòmens dels darrers anys a la nostra ciutat: el swing. Dos concerts, ball, tallers i altres activitats giraran al voltant de la cultura que acompanya aquesta música.  → Dimecres 27 de juliol, a partir de les 19.30 h, en diferents espais

 

Il barbiere di Siviglia. Aquest any es compleixen 200 anys de l’estrena de l’obra més important i també més popular de Gioacchino Rossini, Il barbiere di Siviglia, que conté alguns dels fragments més populars de tota la història de l’òpera, a més d’un munt d’anècdotes relacionades. El periodista i comunicador Marcel Gorgori ens proposa una passejada per alguns dels fragments més divertits i populars d’aquesta òpera. Un concert per conèixer l’obra i les característiques personals i musicals més destacades de Rossini, a través de les anècdotes que envolten l’estrena de l’obra i el mateix compositor.

Marcel Gorgori, presentador; Figaro: Carles Daza, baríton; Rosina: Carol

Garcia, mezzosoprano; Almaviva: Albert Casals, tenor; Doctor Bartolo: Toni Marsol, baix baríton; Josep Buforn, pianista

→ Dimecres 3 d’agost, a les 20 i a les 22.00 h, a l’Auditori

Silk String Quartet. Silk String Quartet és un dels millors grups d’Europa de música xinesa clàssica i contemporània. Amb instruments tradicionals xinesos com el pipa, l’erhu, el yangqin i

el guzheng, aquestes quatre virtuoses xineses desenvolupen projectes musicals creatius i tota mena de col·laboracions que traspassen les fronteres culturals. 

Cheng Yu, pipa (llaüt de quatre cordes); Wang Xiao, erhu (violí de dues cordes); Chao Yujing, yangqin (saltiri percudit); Wu Mengmeng, guzheng

(cítara de 21 cordes)

→ Dimecres 10 d’agost, a les 22.00 h, a l’Auditori 

 

Bachx2. Fresques, autèntiques, senzilles, pures, solemnes, intenses, exemples meravellosos d’ordre, emotivitat i proporció, i alhora d’una espiritualitat punyent, les Suites per a violoncel sol de Bach, compostes el 1717, continuen omplint les sales d’arreu del món després de tres segles. Dues artistes, Amparo Lacruz i Isabel López, unides per la seva admiració per Bach, creen un món en el qual només existeix l’essència. Un diàleg entre la veu poderosa i humana del violoncel sol i l’escriptura de la dansa en escena. Un espai comú entre la respiració de la música i el moviment ple de pistes, de silencis, d’afirmacions a mig enunciar i de línies fragmentades.

Amparo Lacruz, violoncel; Isabel López Pérez, dansa

→ Dimecres 17 d’agost, a les 20 i a les 22.00 h, a l’Auditori 

 

Concerto a tempo d’umore. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més famosos de la música clàssica. Teatre del gest amb molt d’humor, dotze músics i un director d’orquestra que col·loquen la música clàssica en les situacions més inversemblants i els gags més divertits.

Autor i director: Jordi Purtí. Orquestra de Cambra de l’Empordà.

→ Dimecres 17 d’agost, a les 20 h, a l’Auditori 

 

Vatican Shadow. Vatican Shadow és el pseudònim que

Dominick Fernow utilitza quan porta el noise i l’experimentació de Prurient a terrenys més accessibles per al ball. Considerat una peça fonamental del techno contemporani i un dels productors més fascinants de l’actualitat, va començar a editar com a Vatican Shadow l’any 2010. Va crear el seu propi camí fora de les tradicions clàssiques del techno, però funcionant dins d’aquesta estructura. Els directes de Vatican Shadow es fonamenten en el techno fosc i provocador de la pista de ball. A CaixaForum, presentarà en primícia el seu nou directe.

→ Dimecres 24 d’agost, a les 22.00 h, al Vestíbul

 

 

 

ARTS ESCÈNIQUES

 

Aquest Sísif. Un espectacle d’humor, seriós i acadèmic en el qual descobriràs per què les divinitats van castigar l’astut Sísif a empènyer eternament fins al cim d’una muntanya una enorme roca que inevitablement sempre se li escapava. Roca amunt, roca avall. L’etern tall. Home de brillants negocis, no sempre bruts, venjances mesquines, abusos, robatoris, delacions. Jocs entre la vida i la mort. 

→ Dimecres 6 de juliol, a les 20.00 h, a l’Auditori

 

Micro-Shakespeare. CaixaEscena ens convida a formar part del projecte Micro-Shakespeare, una oportunitat única d’interpretar amb teatre d’objectes els grans clàssics de l’autor: Hamlet, Macbeth, Romeu i Julieta, La tempesta i Somni d’una nit d’estiu. Com? A través de sis teatrets concebuts com a petites obres d’art, una dramatúrgia adaptada i, sobretot, la participació del públic. Micro-Shakespeare és un encàrrec del National Theatre of Great Britain per al seu festival Watch this

Space. La dramatúrgia és del clown Toti Toronell (Laitrum

Teatre, Cia. Toti Toronell), i les escenografies, de l’artista visual Quim Domene (La Fàbrica del Riu). 

 

Aquesta activitat s’emmarca en CaixaEscena, el programa de l’Obra Social ”la Caixa” que impulsa projectes d’educació i teatre. A més, l’activitat forma part del programa Shakespeare Lives, organitzat pel British Council i que commemora el quart centenari de la mort de William Shakespeare.

 

 

→ Dimecres 6 de juliol, de 20 a 23 h, als Carrers Modernistes → Dimecres 17 d’agost, de 20 a 23 h, al Pati Anglès

 

Be God is. La companyia Espai Dual presenta un espectacle d’entreteniment de gran complicitat amb el públic i de pur divertimento. Així, se succeeixen diferents números en què tres personatges muts interactuen en gags i petites històries, sempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s’hi val. Les bases són la música, el teatre i el circ. 

→ Dimecres 13 de juliol, a les 20.00 h, a l’Auditori

 

Sense ball no hi ha paradís. Mitjançant la utilització de quatre coreografies icòniques de la història de la dansa i de la història personal del creador, Pere Faura, l’espectacle proposa reencarnar-se          com    un       gest    simbòlic         d’admiració   i reconeixement, però també com un exercici d’autocrítica humorística sobre el món de la dansa i els seus referents. Un collage coreogràfic entre el claqué de Singin’ in the Rain (Cantant sota la pluja), la disco de Saturday Night Fever (Febre del dissabte nit), la dansa contemporània de la companyia Rosas i la dansa clàssica de La mort del cigne, imprès en un únic cos que (re)interpreta part de la memòria col·lectiva de la dansa per projectar reflexions sobre la performativitat, la propietat, l’abstracció i la representació en la dansa i la seva història. 

→ Dimecres 20 de juliol, a les 20.00 h, a l’Auditori

 

Come en casa Borges. Una creació escènica, literària i musical en homenatge a Jorge Luis Borges, en el 30è aniversari de la seva mort. La frase «Come en casa Borges» creua de dalt a baix, com un poderós mantra, el Borges d’Adolfo Bioy Casares, en una obra mestra que plasma l’amistat de dos dels escriptors argentins més grans. Dos nens adults que juguen amb les paraules i una noia pel mig, darrere d’una pissarra. L’obra, creada i presentada per Esteban Feune de Colombi i Marc Caellas, compta amb la participació de DJ Gonzo i l’actriu María Cecilia Sánchez.

→ Dimecres 31 d’agost, a les 20.00 h, a l’Auditori

 

 

 

NIT DE LA XINA

 

L’Obra Social ”la Caixa” dedica una jornada de les Nits d’Estiu a la cultura xinesa arran de l’exposició Ming. L’imperi daurat. Entre les activitats relacionades que trobarem a CaixaForum, hi ha les següents:

 

  • Cercavila amb dracs, lleons i tambors. Una cercavila espectacular amb un gran drac, símbol de la bona fortuna, lleons i tambors que ompliran CaixaForum, i els carrers dels voltants, de color, màgia i música per celebrar la Nit de la Xina. 

→ Dimecres 10 d’agost, a les 19.00 i a les 20.30 h, al Pati Anglès

 

  • La cerimònia del te. La cerimònia del te, que a la Xina rep el nom de chadao, és un ritual mil·lenari en el qual es concentra tota la tradició i la riquesa simbòlica de la cultura xinesa. El te en pols és originari de la Xina, molt utilitzat durant la dinastia Song. Al final d’aquesta dinastia, la Xina va deixar de consumir majoritàriament el te en pols, i en va començar a utilitzar les fulles senceres per a la infusió. Durant la dinastia Ming es va reforçar i es va consolidar aquest últim sistema de beure te, fins al dia d’avui. En funció de les escoles (la seva filosofia), els costums i la manera de preparar el te (varietat, complements, etc.), cada zona té el seu propi chadao, però els puntals de la cerimònia del te sempre es fonamenten en aquests quatre conceptes: l’harmonia, el respecte, la puresa i la tranquil·litat. Els moviments que es fan durant la cerimònia del te s’han d’integrar en la natura, seguint formes molt simples i en un entorn on la pau i el respecte siguin presents. La cerimònia acabarà amb una petita degustació.

→ Dimecres 10 d’agost, a les 19.30 h, a l’Aula 3

 

  • Taller de cal·ligrafia xinesa. Aquest taller s’adreça a les persones interessades a conèixer i practicar l’art de la cal·ligrafia xinesa. Escriure amb cal·ligrafia xinesa no és tan sols representar la bellesa dels símbols, sinó també un ritual, una cerimònia. Aprendrem les pràctiques bàsiques per escriure caràcters xinesos i descobrirem les relacions entre cal·ligrafia, filosofia i art. 

→ Dimecres 10 d’agost, a les 19.30 h, a l’Aula 2

 

  • Cuina xinesa. Showcooking i degustació. La Xina té una de les gastronomies més riques i antigues del món. Però, tot i que és una de les cuines més difoses internacionalment, també és una de les més desconegudes en la seva autèntica essència. Lam Chuen Soun, propietari del restaurant Shanghai 1930 i president d’honor de l’Associació de Restaurants Xinesos a Catalunya, i Apok Lam, xef del mateix restaurant, ens parlaran dels fonaments d’aquesta gastronomia mil·lenària, de les característiques de la cuina i la cultura xineses, i de les tècniques i les propietats dels aliments utilitzats, mentre elaboren alguns dels plats característics d’aquesta cuina. La demostració culinària culminarà amb una petita degustació. 

→ Dimecres 10 d’agost, a les 21.00 h, al Vestíbul

 

Silk String Quartet. Silk String Quartet és un dels millors grups d’Europa de música xinesa clàssica i contemporània. Amb instruments tradicionals xinesos com el pipa, l’erhu, el yangqin i el guzheng, aquestes quatre virtuoses xineses desenvolupen projectes musicals creatius i tota mena de col·laboracions que traspassen les fronteres culturals. 

Cheng Yu, pipa (llaüt de quatre cordes); Wang Xiao, erhu (violí de dues cordes); Chao Yujing, yangqin (saltiri percudit); Wu Mengmeng, guzheng

(cítara de 21 cordes)

→ Dimecres 10 d’agost, a les 22.00 h, a l’Auditori 

 

 

 

ALTRES ACTIVITATS

 

 

Urbani(s)tes. Es tracta d’un recorregut que proposa observar, descriure i analitzar l’entorn quotidià de CaixaForum posant en valor l’experiència de qui l’habita i trencant les jerarquies entre persones expertes en urbanisme i persones no expertes. En aquesta passejada, abordarem col·lectivament els punts que expliquen la vida quotidiana del barri i els aspectes urbans que faciliten o dificulten el dia a dia des de la perspectiva de gènere.

 

Partint dels temes suggerits per l’exposició Alt-architecture. Comisart, sortirem de CaixaForum Barcelona i ens aturarem a diferents punts clau que ens serviran per indagar en qüestions com el comerç de proximitat i el seu paper en l’entramat urbà, la mobilitat i l’accessibilitat de l’entorn, la percepció de seguretat, la relació entre el turisme i el veïnat, o les prioritats en la configuració urbana, entre altres.

 

Aquesta activitat va a càrrec de Col·lectiu Punt 6, una agrupació que treballa des de la perspectiva de gènere, fonamentalment des de l’experiència quotidiana de les dones. Aquesta visió, inclusiva amb la resta de la societat, considera la participació com un instrument indispensable en els projectes, i la sostenibilitat, com un criteri bàsic de desenvolupament.

→ Dimecres 29 de juny, i 6, 13, 20 i 27 de juliol, a les 19.00 h

 

Art in Motion. La Fundació Cuixart atorga el premi internacional Pinzell de Cuixart als pioners del grafit, entre una selecció d’artistes plàstics amb provada trajectòria que expressen el seu art tant mitjançant el muralisme com sobre tela. Aquestes Nits d’Estiu, i amb el nom Art in Motion, es podran veure alguns d’aquests artistes. Btoy, El Niño de las Pinturas, Mina Hamada i Werens ens acompanyaran pintant en directe els dimecres de juliol i agost.

 

  • Btoy. Andrea Michaelsson, àlies Btoy, és una artista urbana de

Barcelona que va començar a manifestar la seva vocació el

2002. Utilitza el que es podria anomenar mur trouvé, amb

superfícies irregulars a les quals afegeix restes de pol·lució i anuncis, i on portes i finestres tapiades es converteixen en marcs idonis per a la mateixa expressió de la seva obra.

→ Dimecres 13 de juliol, a les 20.00 h, a la Terrassa modernista

 

  • El Niño de las Pinturas. Raúl Ruiz, més conegut com El Niño de las Pinturas o Sex, va néixer a Madrid el 1977, però viu a Realejo de Granada. El Niño és un poeta de les pintades que abraça l’art amb el cor obert, il·lustrant el món i il·luminant el pensament. Les seves obres s’han immortalitzat en carrers d’arreu del món: l’Argentina, Portugal, França, Veneçuela, Holanda, Mèxic, Itàlia, Hongria, Bèlgica, etc. Fa més de vint anys que exposa la pintura als ulls d’un món que mereix veure el que ell pinta.

→ Dimecres 20 de juliol, a les 20.00 h, a la Terrassa modernista

 

  • Mina Hamada (Louisiana, Estats Units). Va créixer a Tòquio i des del 2009 viu a Barcelona. El seu treball se centra en la il·lustració, les instal·lacions i la pintura mural. La proposta artística de Hamada per a les Nits d’Estiu consistirà a fer davant el públic una obra totalment improvisada sobre un llenç en blanc.

Quan l’acabi, descobrirem el seu sorprenent procés creatiu.

→ Dimecres 27 de juliol, a les 20.00 h, a la Terrassa modernista

 

  • Werens. En introduir el grafit a les galeries d’art, Werens (Ramon Puig) eixampla l’ampli ventall de possibilitats de l’art contemporani, ja que l’enriqueix amb un nou llenguatge i una nova visió del món actual. 

→ Dimecres 3 d’agost, a les 20.00 h, a la Terrassa modernista

  

El jardí de les Hespèrides. Els Cabo San Roque, a més del seu mural sonor d’inauguració i cloenda de les Nits d’Estiu, protagonitzaran una altra intervenció gens convencional. El grup desembarcarà a CaixaForum per crear un jardí ple de nimfes mecàniques que ens convidaran a recórrer, descobrir i escoltar tots els racons de l’antiga fàbrica Casaramona.

→ Dimecres 13, 20 i 27 de juliol, i 3, 10, 17 i 24 d’agost, a les

20.00 h

 

 

Nits d’Estiu 2016

 

CaixaForum Barcelona

Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 Barcelona

  

Espectacles

  • Aquest Sísif: dimecres 6 de juliol, a les 20 h
  • Micro-Shakespeare: dimecres 6 de juliol, a les 19 h
  • Be God is: dimecres 13 de juliol, a les 20 h
  • Sense ball no hi ha paradís: dimecres 20 de juliol, a les 20 h 
  • Nit de la Xina: dimecres 10 d’agost, de 19 a 23 h
  • Come en casa Borges: dimecres 31 d’agost, a les 20 h

 

Concerts

  • Cabo San Roque. Mural sonor: dimecres 6 de juliol, a les 22 h
  • Oum: dimecres 13 de juliol, a les 22 h
  • Nosaj Thing: dimecres 20 de juliol, a les 22 h
  • Nit de Swing: dimecres 27 de juliol, de 20 a 23 h
  • Il barbiere di Siviglia: dimecres 3 d’agost, a les 20 i a les 22 h
  • Silk String Quartet: dimecres 10 d’agost, a les 22 h
  • Bachx2: dimecres 17 d’agost, a les 20 i a les 22 h
  • Concerto a tempo d’umore: dimecres 17 d’agost, a les 20 h
  • Vatican Shadow: dimecres 24 d’agost, a les 22 h

 

Altres activitats

  • Urbani(s)tes: dimecres 29 de juny i 6, 13, 20 i 27 de juliol, a les 19 h
  • Art in Motion: dimecres 13, 20 i 27 de juliol, i 3 d’agost, a les 20 h
  • El jardí de les Hespèrides: dimecres 13, 20 i 27 de juliol, i 3, 10, 17 i 24 d’agost, a les 20 h

 

 

Horari

Dimecres de juliol i agost, obert fins a les 23.00 h

 

Preus

  • Espectacles i concerts: 6 €
  • Urbani(s)tes, La cerimònia del te, Cuina xinesa. Showcooking i degustació, i

Taller de cal·ligrafia xinesa: 4 €

  • Cercavila amb dracs, lleons i tambors, Arts in Motion, Nit de Swing i El jardí de les Hespèrides: gratuït

 

50 % de descompte per a clients de ”la Caixa”. Places limitades.

 

Entrada a les exposicions: 4 €

El preu inclou l’accés a totes les exposicions. Entrada gratuïta per a clients de ”la Caixa”. Menors de 16 anys, entrada gratuïta.

 

Venda d’entrades www.CaixaForum.com/agenda

Entrades també disponibles a CaixaForum en horari d’atenció al públic

 

Servei d’Informació de l’Obra Social Fundació ”la Caixa”

Tel. 902 223 040

De dilluns a diumenge, de 9 a 20 h www.lacaixa.es/obrasocial