NAÏF / Toti Toronell (del 14 de novembre al 8 de desembre de 2013) La seca, Espai Brossa

a_cataleg_la_luna_189
NAÏF / Toti Toronell

Toti Toronell investiga en profunditat la figura del Pallasso, busseja en la seva essència, aguanta la respiració fins que el públic respira amb ell… Amb un estil gamberro i delicat arrossega l’espectador cap al seu món innocent i poètic.

Sala
Joan Brossa

Dates
Del 14 de novembre al 8 de desembre de 2013

Sinopsi

Espectacle de pallassos per adults sense paraules i amb música en directe.

«Les màquines a poc a poc van deixar de cantar. De mica en mica la fàbrica, abandonada, es va anar adormint. No obstant això, en Toti, el pallasso, seguia allà, amb el lliri a la mà i la flor al cul, buscant on havia anat tothom. Arrossegava la bossa de deixalles que el lligava a aquells temps en què la fàbrica encara estava impregnada de sorolls i engranatges.
Ell, el seu alter ego, una mosca i una ànima atrapada en els compassos de les màquines eren els únics supervivents d’un temps en el qual les emocions es vivien a flor de pell.»

Fitxa artística

Idea original Toti Toronell Pallasso Toti Toronell Música Albert Dondarza Llum i so Nino Costa Regidoria Jordi Borràs Animacions David Cid Escenografia El soldadet de plom Vestuari Carles Solé, el soldadet de plom Producció executiva Produccions Trapa

Horaris i preus

De dimecres a dissabte a les 21 hores.
Diumenge a les 19 hores.
Preu 18 €. Dimecres, dia de l’espectador, 14 €