NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL» Jove Teatre Regina (del 7 al 10 de juliol)

 

NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL» (a partir de 14 anys) 

Un vagó de metro. Cinc adolescents comencen en solitari un viatge que serà clau per a ells. No es coneixen de res…El viatge serà llarg i la descoberta d’ells mateixos els omplirà el camí d’obstacles, pors i angoixes. Segur que trobaran companys de viatge i l’acceptació d’aquests jugarà un paper decisiu canviant la direcció del seu futur. Un vagó de metro. Comença el recorregut. La seva destinació és l’edat adulta i arribar-hi es convertirà en l’aventura més gran de les seves vides. (+ INFO AQUÍ)

748cbbe5-5668-482a-907a-eb0ae452c663

 

Arriba l’estiu i des del Regina volem reivindicar la paraula JOVE que portem escrita al nom, preparant una programació d’estiu especial per a adolescentsLa nostra fita és que «anar a teatre» entri dins del seu imaginari de «coses possibles per a fer un finde«, i és per això que hem decidit portar a l’escenari temes que (creiem) realment els importen: Les relacions, el sexe, l’amistat, els canvis, les primeres vegades, l’amor …. 
….Alhora que també pot servir de guia i divertir a tots aquells pares i mares amb fills apunt d’entrar en la tan temuda adolescència o que bé ja hi naveguen de ple.