Nit de festa a la plaça de Margarida Xirgu amb l’Orquestra Plateria (30 de juny)

 

Nit de festa a la plaça de Margarida Xirgu amb l’Orquestra Plateria

 
foto_promocional
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tothom a punt? El dijous, 30 de juny, arrenca a la plaça de Margarida Xirgu la programació especial del Grec Festival de Barcelona dedicada a celebrar l’edició número 40 d’aquesta trobada anual amb la música i les arts escèniques. És un concert de l’Orquestra Plateria, una formació musical que també celebra el seu 40 aniversari i que compareix davant els barcelonins acompanyada d’amics com Joan Manuel Serrat i Manuel Fuentes, entre d’altres.

L’orquestra de ball més popular del país segueix celebrant els seus primers quaranta anys, i ho fa fent reviure sobre l’escenari els millors moments de la seva llarga carrera. L’acompanyen bons amics amb els quals ha coincidit durant aquests anys, entre els quals els esmentats Joan Manuel Serrat i Manel Fuentes, però també Jordi Batiste, Rafalito Salazar, Quino Béjar, Joan Garriga o els Derrumband.

Són alguns dels noms confirmats per a una vetllada de festa en la qual encara poden haber més sorpreses. El millor és que ho vingueu a veure personalment i descobriu quins amics s’han afegit en l’últim moment a celebrar els 40 anys de l’Orquestra Plateria… i els 40 anys del Grec!

Recordeu que en els propers dies la plaça de Margarida Xirgu acollirà més propostes incloses en la programació del 40 aniversari del Grec, entre les quals la performance-instal·lació de Jordi Galí i la Cie. Arragement Provisoire Maibaum (5 de juliol), Skitxos, una barreja de circ i art contemporani que signa la Central del Circ (7 i 8 de juliol), La partida, un espectacle de dansa de la Companyia Vero Cendoya que es basa en el món del futbol i converteix en coreografia els moviments propis d’un partit (21 i 22 de juliol) i el concert de cloenda amb Chico Trujillo (31 de juliol).

 

Més informació:

http://lameva.barcelona.cat/grec/programa/orquestra-plateria