NO ÉS TAN FÀCIL ( del 15 de gener al 15 de febrer) Jove Teatre Regina

NO ÉS TAN FÀCIL

Cia. Estrena Morena

Del 15 de gener al 15 de febrer

de Paco Mir

201501021220321

Amb:

Carles Prats

Jep Barceló

Isa Mateu

Direcció de Pedro Ortega

SINOPSI

«No és tan fàcil” és una comèdia que parla del món de la parella, un cop aquesta és unida en matrimoni. Després d’uns quants anys d’estar casat, en Quique decideix deixar la seva dona, l’Andrea. Tot fent una copa en un bar qualsevol explica al cambrer la seva decisió. Aquest serà el seu màxim i únic confessor, però no sap ni com fer-ho ni quina seria la millor manera. Cada possible idea és representada físicament, amb èxit o no, amb l’aparició de la dona.

La comicitat de l’obra rau en els més de 30 intents o ocurrències per deixar la que en un primer moment va ser la dona de la seva vida.

L’ESPECTACLE

La companyia Estrena Morena es forma el maig del 2013 amb quatre sabadellencs ; el Carles Prats, el Jep Barceló, el Pedro Ruíz i la Marta Tricuera. Tots quatre ja han treballat junts en diversos muntatges del Teatre del Sol i amb l’Il·lús Teatre, dirigits per Ramon Ribalta i Jordi Fité, respectivament.

Com a companyia estrenen el seu primer muntatge «No és tan fàcil” a ca L’ Estruch de Sabadell on ha estat també el seu espai de creació, cedit pel mateix Ajuntament. L’estrena va ser el 28 de Febrer del 2014 i l’1 de març es va repetir la funció. Els dos dies van penjar el cartell de localitats exhaurides.

PACO MIR

És actor, director, guionista, dissenyador, productor….

És conegut fonamentalment per ser membre del grup El Tricicle .

En solitari ha adaptat i dirigit diversos espectacles . I ha escrit dues obres «No és tan fàcil” i «Coneixes a Prosineckty? A «No és fàcil” retrata les diferències entre homes i dones a l’hora d’afrontar una situació i ens descobreix la cara més divertida del desamor.