Noah Gordon visita La Casa del Llibre (dissabte 21 de desembre)

Noah Gordon visita La Casa del Llibre

noah-gordon

Dissabte 21 de desembre l’autor d’El metge signarà exemplars de la nova edició que se n’ha fet en motiu de l’estrena cinematogràfica

Publicada l’any 1986, El metge, de l’escriptor nord-americà Noah Gordon, és una de les novel·les més venudes de la història, amb més de 21 milions d’exemplars a tot el món. El 25 de desembre s’estrena als cinemes de Barcelona la versió cinematogràfica que l’alemany Philipp Stölzl ha dirigit.

En ella, s’hi narren les aventures del jove aprenent de metge Rob J. Cole, que posseeix un do especial per curar les persones i que viatja per Europa a la recerca de nous coneixement durant el segle IX. Rob, orfe des dels 9 anys, és adoptat per un barber que li ensenya l’ofici mentre recorren Anglaterra junts. Quan el seu pare adoptiu també desapareix, el nen coneix un metge jueu que el du fins al seu mentor, Ibn Sina. Admirat per aquest personatge, Rob emprén un viatge iniciàtic a Pèrsia amb l’objectiu d’aprendre les millors tècniques sanadores.

A partir de les sis de la tarda, l’autor nord-americà, un dels més llegits gràcies a aquesta trilogia que completen Xaman i La Doctora Cole, serà a La Casa del Llibre el dissabte 21 de desembre. En l’acte, Gordon conversarà amb Blanca Rosa Roca, fundadora i directora de Roca Editorial i signarà exemplars de la nova edició d’El metge, feta en motiu de la pel·lícula.