NOSTROMO LIVE · THE PRODUCERS, el nou musical d»Àngel Llàcer i Manu GuixNostromo Live portarà a escena ‘THE PRODUCERS’, el musical més premiat de la història

El quart musical de Nostromo Live amb Àngel Llàcer i Manu Guix serà la producció més ambiciosa que han fet fins el moment 

Les audicions per a THE PRODUCERS es realitzaran a Barcelona els dies 27, 28, 29 i 30 de març

Àngel Llàcer i Manu Guix dirigeixen el quart musical amb Nostromo Live, que es consolida com a referent del gènere, després dels èxits de 
Cantando bajo la lluviaLa Jaula de las Locas i La Tienda de los Horrores. 

El musical ‘THE PRODUCERS’ iniciarà la seva temporada el setembre de 2023 al Teatre Tívoli i ja es poden comprar les entrades al WEB DE GRUP BALAÑA
 
CONVOCATÒRIA DEL CÀSTING 
AQUÍ 

Barcelona, 28 de febrer de 2023. – ‘THE PRODUCERS’, el musical més premiat de la història, serà la nova producció de Nostromo Live per a la temporada 2023-2024, i representarà el muntatge més ambiciós de la productora, que comptarà de nou en la direcció artística amb Àngel Llàcer, Manu Guix i Miryam Benedited.

‘THE PRODUCERS’ serà un espectacle produït íntegrament a Barcelona que comptarà amb el pressupost més ambiciós de Nostromo Live, superior al de Cantando bajo la lluvia, i estarà protagonitzat per un elenc de més de 20 artistes (actors i ballarins), amb una orquestra en directe i una escenografia de gran format a l’alçada de les produccions de Broadway i del West End.

El musical iniciarà la seva temporada el setembre de 2023 al Teatre Tívoli i les entrades es poden comprar des d’avui al web de Grup Balaña.

Un musical amb una trajectòria única

Aquesta extraordinària i divertida comèdia, creada por Mel Brooks el 1967, és el musical que més premis ha rebut de la història, entre els quals 12 Premis Tony en l’edició 2001 (que partia amb 15 nominacions), 11 Drama Desk Awards, 8 Outer Critics Circle Awards i 3 Laurence Olivier Awards. Més enllà del teatre, ‘THE PRODUCERS’ va guanyar un Premi Grammy al Millor Àlbum de Teatre Musical el 2002 i Òscar al millor guió original el 1969.

El nou projecte d’Àngel Llàcer i Manu Guix

THE PRODUCERS’ comptarà a la direcció escènica amb Àngel Llàcer i Enric Cambray, a  la direcció musical amb Manu Guix i Gerard Alonso i Miryam Benedited a la coreografia. Aquest nou projecte arriba després de l’èxit dels darrers tres musicals, “La Jaula de las Locas”, “La Tienda de los Horrores” i “Cantando bajo la lluvia”, produccions que han aconseguit emocionar a més d’1 milió d’espectadors durant els últims cinc anys i que han rebut múltiples premis entre els quals destaquen 16 Premis Butaca.

Un èxit als escenaris i a la gran pantalla

‘THE PRODUCERS’ es va estrenar a Broadway el 2001 amb Nathan Lane i Matthew Broderick en els papers protagonistes a partir del guió de la primera pel·lícula original de Mel Brooks estrenada el 1967. A partir de l’èxit del musical, va arribar una nova pel·lícula el 2005, protagonitzada per Nathan Lane, Matthew Broderick i Uma Thurman.

Mel Brooks, el geni de la comèdia

‘THE PRODUCERS’ és una de les creacions més rellevants de Mel Brooks. Amb 96 anys d’edat, Brooks és considerat una de les figures més influents en la comèdia nord-americana. És dels pocs creadors que ha aconseguit guanyar un Oscar, un Grammy i un Tony amb un mateix projecte al llarg de la seva carrera professional.

Al cinema, els seus títols més recordats són The Producers (1967), The Twelve Chairs (1970), Blazing Saddles (1974), Young Frankenstein (1974), Silent Movie (1976), High Anxiety (1977), History of the World, Part I (1981), Spaceballs (1987), i Robin Hood: Men in Tights (1993).
La música de ‘THE PRODUCERS’, composta per Brooks i amb llibret compartit amb Thomas Meehan, està plena d’homenatges a espectacles com Singing in the rain. Com a gran enamorat del so dels grans musicals històrics, ‘THE PRODUCERS’ sona a Broadway clàssic; ell mateix sempre diu que va decidir dedicar-se al món de l’espectacle després de veure una funció de Anything goes quan era nen.

Una història sobre el món de l’espectacle i els límits de l’humor

La llibertat d’expressió està íntimament lligada a l’humor, la comèdia i els seus límits. I pocs espectacles han tocat tan bé i de forma tan precisa el debat sobre els límits de l’humor aconseguint un èxit mundial sense precedents com ‘THE PRODUCERS’.
Vivim en un moment en el què l’auge d’uns certs moviments polítics extrems posen en qüestió què es pot fer, què es pot dir i com es pot dir. Tot pot ser tractat amb humor? Hi ha alguns temes intocables? Qui posa els límits i per què?

El musical està ple de situacions hilarants, personatges encisadors i espectaculars números musicals que han marcat la història del teatre.
Max Bialystock, un productor de Broadway que està a la ruïna i Leo Bloom, un jove comptable, somien en fer-se rics amb un pla sorprenent. Per aconseguir el seu objectiu, han de produïr el fracàs més gran de la història del teatre musical i fugir amb els diners dels inversors. Però posar en marxa un autèntic desastre no és gens fàcil: han de trobar el pitjor guió, el pitjor equip de direcció, els pitjors actors i estrenar un muntatge absolutament espantós. Ho aconseguiran?

Audicions

Les audicions per a ‘THE PRODUCERS’ es realitzaran a Barcelona els dies 27, 28, 29 i 30 de març. Es buscaran artistes amb nivell alt de claqué, jazz, cant i interpretació. El procés de selecció inclourà proves en totes les disciplines i servirà per a completar la nova companyia que començarà els assajos el proper mes de juliol.