Nou Barris viurà, del 12 al 26 de juliol, la tercera edició de “L’Estiu, al Pati!”

La seu del districte torna a rebre aquest cicle de música i espectacles d’estiu.

Del 12 al 26 de juliol, el pati de la seu del districte de Nou Barris acull “L’Estiu, al Pati”, una proposta de nits d’estiu a la fresca amb música de qualitat en un espai inspirador.

Serà la tercera edició d’aquest cicle de música i espectacles d’estiu que, a més, té un marcat component inclusiu i social, està pensat per a tots els públics i combina propostes de km 0 amb altres d’internacionals de primer nivell.

L’obertura coincidirà amb el concert cloenda del 18è Festival de Blues de Barcelona, que anirà a càrrec de Lluís Coloma Trio. A partir d’aquí, prendrà el relleu el festival de flamenc R(OLES) amb tres actuacions: “Ella tiene el poder”, de Laura Marchal, Toni Abellán i Frederico Vannini, i “Arrencada”, amb Jordi Fornells i Mario Mas, el 18 de juliol. L’endemà, dia 19, hi haurà un recital de ball flamenc, amb Jesús Carmona. És la tercera edició d’aquest festival, reformulat el 2018 amb un esperit innovador, feminista, queer i gratuït.

I una setmana més tard arribarà el festival SAY IT LOUD, el cicle de música que es distingeix per propostes de diversos orígens i gèneres. El 24 de juliol actua Meritxell Neddermann, amb el seu àlbum debut, seguida de “Tarquim”, el projecte musical liderat per Pau Vidal. El 25 de juliol actuen l’octet influenciat pel jazz The Bop Collective i la cantant catalana Queralt Lahoz. Tancaran, diumenge 26, l’espectacle d’humor “Ricky, el profesor de tenis” i “Back 2 Classics”, proposta familiar de circ clàssic i cultures urbanes. Aquestes tres actuacions es retransmetran per streaming: “Tarquim”The Bop Collective i “Ricky, el profesor de tenis” .

Els espectacles són gratuïts, però cal reserva prèvia i l’aforament és limitat.

Més informació aquí.