NOVETAT DISCOGRÀFICA ‘STARS AND DOTS’ de PABLO AND THE APPLEHEADS Presentació : Dissabte 28 de Luz de Gas

NOVETAT DISCOGRÀFICA

‘STARS AND DOTS’ de PABLO AND THE APPLEHEADS

Presentació :: Dissabte 28 de Febrer 2015 :: 22h :: Luz de Gas

stars_and_dots_low

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pablo and the Appleheads —projecte del cantant i compositor Pablo Villavecchia Recoder— posen de llarg el seu primer àlbum Stars and Dots el proper dissabte 28 de febrer a la Sala Luz de Gas. La banda habitual —formada per Joan Vinyals a la guitarra, el baixista Joe Lewis i el bateria Pere Foguet— pujarà a l’escenari acompanyada de Manu Guix, el violoncel·lista Manolo Martínez del Fresno, Liba Villavecchia al saxo i David Pastor a la trompeta.

Stars and Dots s’ha enregistrat al llarg de 2014 amb el productor i guitarrista Joan Vinyals, i és una crònica contemporània, que viatja de la reflexió política a l’amor passant per la malenconia.
Un artista orgànic

Pablo Villavecchia és ‘músic de naixement’: de pare saxofonista i mare cantant, ha viscut envoltat de música i músics i s’ha iniciat a la composició de forma orgànica, intuïtiva i emocional. Entre les seves influències trobem The Beatles, The Police o Radiohead.

Als vint anys comença la seva carrera com a compositor, bolcant a les seves creacions aspectes vinculats a la seva biografia. Al cap de dos anys rep la trucada d’un important segell discogràfic després d’enregistrar la seva primera demo però rebutja l’oferta per tal de mantenir la seva llibertat creativa. Marxa a Nova York, on continua composant fins l’any 2014, quan torna a Barcelona per posar en marxa el projecte Pablo and the Appleheads.

Pablo and the Appleheads presenten Stars and Dots amb un sistema de taquilla inversa: el públic pagarà a la sortida la quantitat que li sembli adient després d’assistir al concert.

Més informació a http://pabloandtheappleheads.com