Obertes les incripcions pels edificis participants al Festival 48H Open House Barcelona 2016!

 

 

Obertes les incripcions pels edificis participants al Festival 48H Open House Barcelona 2016!

 

48HOpenHouse2016Mailing

Voleu participar activament en el festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona? Teniu algun edifici o reforma que us agradaria obrir i ensenyar durant el festival? Ompliu el següent formulari amb les dades de l’edifici i ens posarem en contacte amb vosaltres!

Formulari 

 

Weekend Passport!

  Recordeu que per a ésser micromecenes del Festival i gaudir del passi preferent, encara podeu reservar l’abonament per 2 dies  al festival aprofitant el preu especial de 40€ fins al 30 de Juny (després 50€). 

Amb l’abonament per 2 dies d’accés preferent al festival, amb el Weekend Passport, entres a formar part del grup d’Amics del Festival i tindràs accés a avantatges especials durant tot l’any, et podràs organitzar millor i assistir de forma flexible als més de 150 edificis i activitats. Inclourà un Pack de benvinguda. 

 Aconsegueix el teu Weekend Passport

Últimes visites especials pels Amics del Festival 48h Open House Barcelona

   
 
La visita a la Casa Lleó i Morera ha estat la darrera de les 3 visites especialment organitzades pels micromecenes del festival 2015, en senyal d’agraïment per la seva col·laboració en fer possible el festival. Els micromecenes fan la seva aportació adquirint el Passport del Festival, amb el que disposen d’accés preferent als edificis i una sèrie d’avantatges i visites eclusives al llarg de l’any.

Les últimes visites especials pels Amics del Festival 48h Open House Barccelona han estat:

 Visita Casa de la Seda
 Visita MACBA
 Visita Casa LLeó i Morera

   
 


Podeu trobar tota la informació al web i al nostre facebook i twitter

Associació Cultural 48H Open House Barcelona