Obrim Carrers 7 de març

DISSABTE – 7 DE MARÇ

Obrim carrers - Via Laietana

El dissabte 7 de març, a la tarda, serà el dia de passejar i gaudir de la via Laietana, l’eix Creu Coberta – carrer de Sants i el carrer Gran de Gràcia.

Després de la primera edició de l’Obrim Carrers, l’1 de febrer passat, la via Laietana es tornarà a convertir en un carrer obert a la ciutadania amb diverses activitats i tallers per a tota la família.

L’eix Creu Coberta – carrer de Sants se suma per primera vegada a l’Obrim Carrers amb diverses propostes lúdiques organitzades pels comerciants de tots dos carrers. De fet, aquest és un dels eixos comercials més importants de Barcelona. Serà, doncs, una oportunitat única per buscar i remenar a les botigues sense haver-se de preocupar pel trànsit.

I el carrer Gran de Gràcia, que ja fa anys que duu a terme aquesta iniciativa, tornarà a obrir-se als veïns i veïnes perquè puguin gaudir del comerç i passejar-hi, tot gaudint de la vida d’un dels districtes més especials de la ciutat.

Informació de servei:

  • A la via Laietana, el tall de trànsit es produirà entre les 15.30 i les 22.30 hores. Les línies d’autobús 47, 120, V15 i V17 modificaran el seu recorregut i passaran pel passeig de Lluís Companys (tant de pujada com de baixada).
  • A l’eix Creu Coberta – carrer de Sants, el tall de trànsit es produirà entre les 16.15 i les 21.45 hores. Les línies 52, D20 i V5 modificaran el seu recorregut passant per Numància i Tarragona. A la línia H10 se suprimirà part del recorregut afectat pel tall de trànsit.
  • A Gran de Gràcia, el tall de trànsit es produirà de 17.00 a 21.00 hores. Les línies 22, 24 i V17 passaran per la via Augusta i Riera de Cassoles. La línia 114 modificarà el seu recorregut passant per la via Augusta i Torrent de l’Olla.

Consulteu www.tmb.catObre en una finestra nova per a més informació.Compartiu aquest contingut