«OFF SPACE»: Una nova forma d’experimentar la rambla amb una intervenció dels alumnes d’ELISAVA

 «OFF SPACE»: Una nova forma d’experimentar la rambla amb una intervenció dels alumnes d’ELISAVA  

 

31f646ce-83b6-4f4d-b814-ba89590960a0

 

        La instal·lació interactiva «OFF SPACE» és una proposta que gira entorn la transformació de la realitat i la suspensió del temps. Es tracta d’un projecte de col·laboració entre ELISAVA i Arts Santa Mònica.  

La Rambla de Barcelona és un paisatge molt animat per on circulen més de 90 milions de persones a l’any. Aquest riu humà ara es pot observar amb deteniment gràcies a la instal·lació interactiva ‘OFF SPACE’, ubicada a la rampa del centre Arts Santa Mònica i projectada pel Màster en Arquitectura Efímera i Disseny d’Espais Temporals (MEATS) d’ELISAVA.

‘OFF SPACE’ és una proposta sobre la transformació de la realitat i la suspensió del temps. És una història en la qual es convida a tothom a reduir la velocitat per a observar i interpretar la ciutat des de punts de vista alternatius, enfrontant els nostres sentits al repte de percebre el món circumdant d’una forma completament nova; el que veus no és el que sents i el que sents no és el que estàs pensant. Aquesta instal·lació romandrà activa durant 6 mesos des de la seva inauguració, el 6 de juliol. Es podrà visitar en horari d’obertura al públic del centre Arts Santa Mònica (de dimarts a dissabte, d’11 a 21 h. Diumenge, d’11 a 17 h.).

 

Els alumnes del Màster en Arquitectura Efímera i Disseny d’Espais Temporals (MEATS) que han participat en aquest projecte són: Natalie Franco, Virginia Gallo, Sara Guidi, Andrey Krel, Giulio Rampoldi, Sabrina Sturba, Ezequiel Aleixo Torea Olego i Manuela Valchanova. Els tutors han estat Toni Montes i Roger Paez. La construcció ha estat a càrrec de Big-building Spaces amb la col·laboració dels estudiants del MEATS.