OFFF Talks convida a l’agència creativa B-Reel | 20 de febrer, Ideal Barcelona

OFFF Talks convida a l’agència B-Reel a parlar de com connectar marques i audiències modernes a través de la innovació en la narració i la tecnologia
El proper dijous 20 de febrer el Festival OFFF convida B-Reel, l’agència creativa internacional que basa el seu procés creatiu en la cultura i la passió de fabricant per aprofitar la tecnologia per crear nous productes i serveis digitals.

B-Reel ha treballat amb marques líders com Moschino x H&M, Netflix, Google, Facebook i LVMH per crear experiències atractives i entretingudes.


Aquesta és la tercera conferència fruit de la col·laboració amb IDEAL, el nou Centre d’Arts Digitals de Barcelona que s’enmarca dins de les activitats del 20 aniversari del festival.OFFF TALKS AT IDEAL BARCELONA

20 DE FEBRER – 20:00

IDEAL BARCELONA
c/ Dr. Trueta 196-198.


ENTRADA GRATUÏTA AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA AQUÍ
www.offf.barcelona.com
www.idealbarcelona.com
 El proper dijous 20 de febrer se celebra un nou OFFF Talks at Ideal, de la mà del l’OFFF, Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona i IDEAL, el nou Centre d’Arts Digitals de la ciutat.

Per aquesta ocasió s’ha convidat a B-Reel, l’agència creativa internacional amb seu a sis països especialitzada en connectar marques i audiències modernes a través de la narració i la tecnologia. El procés creatiu de B-Reel és el creador de l’agència i la passió per impulsar la tecnologia per crear nous productes i serveis digitals.

Alguns dels seus treballs més destacats han estat la creació de la famosa aplicació de Gorillaz, on van voler desenvolupar estratègies innovadores, productes i conceptes creatius per connectar-se amb fans de tot el món; i campanyes premiades com la de Moschino x H&M i Netflix. Amb la tecnologia i la narració de contes com eina, han treballat amb marques líders com GoogleFacebook i LVMH per crear experiències atractives i entretingudes.

La iniciativa, que va arrencar al novembre, ha portat al llegendari estudi The Mill London i a l’artista i dissenyador Brendan Dawes.Aquesta activitat permet estendre el programa del festival a la comunitat local i als assistents internacionals per tal de tenir un tast de les converses OFFF durant tot l’any.
OFFF FESTIVALOFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital celebrarà la seva vintena edició el proper mes d’abril de 2020. L’OFFF segueix liderant l’escena del disseny, la creativitat com la plataforma global de la indústria creativa que marca les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l’art, l’espectacle i la cultura digital.OFFF reuneix a la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i creativitat local i internacional, curiosos, estudiants i el talent emergent que assisteix a les diferents edicions internacionals a la recerca d’inspiració. En els 19 anys d’experiència OFFF ha celebrat més de 40 edicions per tot el món sota el segell OFFF on tour.

IDEAL BARCELONA

IDEAL és el primer Centre d’Arts Digitals a Espanya creat amb l’objectiu d’esdevenir el punt de trobada entre art, tecnologia i ciència –inaugurat l’octubre de 2019. L’espai, situat a la zona del Poblenou (Barcelona), era originalment un antic cinema construït el 1917 que es va convertir en un estudi de televisió el 1984. Està format per 2000 metres quadrats dedicats a la creació, l’ensenyament i la difusió de la cultura digital, amb l’objectiu de crear una nova comunitat artística a la ciutat i atorgar-li una exposició internacional.