ActividadesActualidad

Oktoberfest barcelona del 4 al 14 d´octubre

oktoberfestbarcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Oktoberfest Barcelona està concebuda com una festa popular, organitzada al més pur estil alemany, que es durà a terme a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, al costat de la Plaça Espanya de la ciutat comtal, amb l’accés totalment gratuït !!

La cerimònia inaugural es realitzarà el dijous 4 d’octubre a partir de les 17:00h en la carpa principal, i amb l’obertura del primer barril de cervesa es donarà inici als 11 dies de festa i diversió de l’Oktoberfest Barcelona.

La gran carpa principal amb més de 5.000 m2, disposa d’un aforament limitat, pel que per poder garantir-vos espai us aconsellem realitzeu la RESERVA TAULA !! anticipada de forma totalment gratuïta en la nostra web.

També disposem d’una gran Zona VIP amb servei exclusiu. Podeu veure més informació i gestió de reserves en Espai VIP.

En l’Oktoberfest Barcelona no faltarà música en directe amb grups de música polca i dj´s que acompanyaran el caràcter festiu d’aquest esdeveniment amb autèntica diversió.

Així que ja sabeu, tant si sou grans cervesers, com si us agrada alguna cosa la cervesa o simplement voleu gaudir d’un esdeveniment lúdic-festiu a Barcelona, amb amics o en família, des de l’organització de l’Oktoberfest Barcelona farem tot el que estigui a les nostres mans perquè gaudiu d’una bona cervesa amb bona companyia.

Vine a l’Oktoberfest Barcelona i gaudeix amb nosaltres de la millor Gastronomia bavaresa, música en viu, i un ambient que et sorprendrà. Esperem poder disposar de tota la cervesa necessària !!!

Oktoberfest barcelona