OM, els espectadors homenatgem Ovidi Montllor (8 d´octubre) Biblioteca de Catalunya.

OM, els espectadors homenatgem Ovidi Montllor

om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

om

Hi ha espectadors que només l’han pogut sentir “digitalment” o enllaunat. Hi ha espectadors que van gaudir-lo “en directe”. A uns i altres, Ovidi Montllor ens ha ajudat a ser més crítics, més compromesos, més fidels, més savis. I ara, que fa 20 anys que va marxar de vacances, són molts els homenatges i records que se li han dedicat.

Des de diferents enfocaments, cantants, actors i escriptors han ofert homenatges molt propers i entranyables, però hi ha una part, que ell no va oblidar mai, que som els espectadors.

El seu art, la seva veu, el seu cos,… ho emprava per portar més enllà la poesia, el teatre, el cinema, el compromís. És per això -si és que calia trobar una excusa- que els espectadors, avui, el volem recordar, el volem tornar a tenir a prop, volem tornar a sentir les seves paraules, compartir amb els seus amics les seves entremaliadures, les seves alegries, les seves angoixes …

Avui els que formem part de l’Associació d’Espectadors del Teatre Lliure i els Amics de La Perla 29, #AsSocPerla, tenim el goig d’estar en “comuna-unió” amb Ovidi Montllor i fer-li un homenatge. Una trobada íntima que, sota la direcció de Ferran Utzet, comptarà amb la presència de Pep Cortés i Isabel Clara Simó, i amb els acompanyaments musicals de Joan Garriga, David Fernández i Marc Serra.

Tot ben senzill i ben alegre.
Em creureu mort.
Jo no hauré mort.
Faré vacances!

Es tracta d’una activitat exclusiva per a socis dels Amics de La Perla 29, #AsSocPerla, i de l’associació d’espectadors del Teatre Lliure.

Tindrà lloc el dijous 8 d’octubre a les 8 del vespre, a la Biblioteca de Catalunya.

Més información http://assocperla.cat/