PABLO ALBORÁN TORNA ALS ESCENARIS AMB EL TOUR PROMETO 2018 EL 8 JUNY A BARCELONA PALAU SANT JORDI

 

 Capturadepantalla2017-11-28alas10.29.00.102916

PABLO ALBORÁN TORNA ALS ESCENARIS AMB EL TOUR PROMETO 2018

PREVENDA EXCLUSIVA DIVENDRES 1 DE DESEMBRE A LES 10H. DEL MATÍ A pabloalboran.es 

A partir del 4 de desembre als punts de venda habituals

8 JUNY> BARCELONA> PALAU SANT JORDI

7 AGOST* > SANT FELIU GUÍXOLS> FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA> *Entrades el 4 de desembre

8 AGOST> TARRAGONA> TARRACO ARENA

La nova gira de l’artista malagueny, convertit ja en una estrella mundial, recorrerà Llatinoamèrica a partir de febrer i Espanya a partir de maig.

El retorn de Pablo Alborán als escenaris és ja una feliç realitat i es diu Tour Prometo 2018. La nova gira del malagueny, la dimensió com a artista global és ja un fet incontestable, era una de les més esperades del panorama musical actual. L’anunci oficial de les dates en què es podrà gaudir de l’espectacle de Pablo interpretant en directe les seves cançons arriba tot just uns dies després de la presentació del seu quart disc d’estudi, que va ser llançat a nivell mundial el passat dia 17 de novembre. En aquestes dues setmanes, Prometo ha rebut multitud d’elogis i ha estat qualificat com una autèntica joia en la carrera de Pablo Alborán.

L’entusiasme que ha generat Prometo entre els seus milions de seguidors, davant la nova mostra de talent, com a compositor i intèrpret que ha aconseguit aquest artista excepcional als seus 28 anys, serà sens dubte semblant a l’expectació que va despertar l’anunci de seva nova gira, després de l’èxit rotund que va recollir l’anterior, el Tour Terral, fa tres anys.

La segona fase de concerts s’obrirà amb el concert que oferirà a la seva terra, a Màlaga, el 18 de maig. A partir d’aquí hi haurà diversos concerts a les principals ciutats del nostre país fins a mitjans d’octubre de 2018.

Més info a pabloalboran.es

Aquesta gira espanyola comptarà amb el patrocini tecnològic de Samsung

***********************************************************

PABLO ALBORÁN REGRESA A LOS ESCENARIOS CON EL TOUR PROMETO 2018

PREVENTA EXCLUSIVA EL VIERNES 1 DE DICIEMBRE A LAS 10H DE LA MAÑANA EN pabloalboran.es

A partir del 4 de diciembre en los puntos de venta habituales

8 JUNIO> BARCELONA> PALAU SANT JORDI

7 AGOSTO* > SANT FELIU GUÍXOLS> FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA> *Entradas el 4 de diciembre

8 AGOSTO> TARRAGONA> TARRACO ARENA

La nueva gira del artista malagueño, convertido ya en una estrella mundial, recorrerá Latinoamérica a partir de febrero y España a partir de mayo.

El regreso de Pablo Alborán a los escenarios es ya una feliz realidad y se llama Tour Prometo 2018. La nueva gira del malagueño, cuya dimensión como artista global es ya un hecho incontestable, era una de los más esperadas del panorama musical actual. El anuncio oficial de las fechas en las que se podrá disfrutar del espectáculo de Pablo interpretando en directo sus canciones llega apenas unos días después de la presentación de su cuarto disco de estudio, que fue lanzado a nivel mundial el pasado día 17 de noviembre. En estas dos semanas, Prometo ha recibido multitud de elogios y ha sido calificado como una auténtica joya en la carrera de Pablo Alborán. El entusiasmo que ha generado Prometo entre sus millones de seguidores, ante la nueva muestra de talento, como compositor e intérprete que ha logrado este artista excepcional a sus 28 años, será sin duda similar a la expectación que va a despertar el anuncio de su nueva gira, después del éxito rotundo que cosechó la anterior, el Tour Terral, hace tres años.

La segunda fase de conciertos se abrirá con el concierto que ofrecerá en su tierra, en Málaga, el 18 de mayo. A partir de ahí habrá varios conciertos en las principales ciudades de nuestro país hasta mediados de octubre de 2018.

Más info en pabloalboran.es

Esta gira española contará con el patrocinio tecnológico de Samsung