Pares normals · Funció especial en format karaoke16 de febrer – 20h, Teatre Poliorama

PARES NORMALS celebra el proper 16 de febrer una funció especial en format KARAOKE per celebrar l’èxit del musical
El musical d’Els Amics de les Arts i Minoria Absoluta, acabarà funcions al Teatre Poliorama el proper 26 de febrer (improrrogable)

El musical, escrit per Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta, dirigit per Sergi Belbel i amb coreografia de Marta Tomasa, es podrà veure al Teatre Poliorama de Barcelona fins el 26 de febrer

La funció en format KARAOKE comptarà amb un final de festa especial que inclourà un bis amb Els Amics a l’escenari i la participació de tots els membres de l’equip artístic
 
ENLLAÇ A L’SPOTIFY DE Pares Normals [aquí]


FUNCIÓ ESPECIAL KARAOKE  

 
El musical d’Els Amics de les Arts i Minoria Absoluta Pares normals, encara les seves últimes funcions al Teatre Poliorama de Barcelona amb molt bona acollida per part del públic i de la crítica. 
En aquestes darreres setmanes la companyia ha volgut incloure una funció especial donant resposta a l’èxit de la banda sonora de l’espectacle i ja ha comunicat per xarxes socials la celebració d’una funció en format karaoke el proper 16 de febrer en la que els espectadors podran cantar les cançons en el mateix moment que els artistes.

La funció karaoke començarà amb una benvinguda especial amb Els Amics de les Arts a l’escenari explicant com es desenvoluparà la nit, que tindrà el mateix horari de sempre amb la particularitat que el públic podrà llegir en una pantalla les lletres de les cançons i podrà cantar-les durant l’espectacle.

El 16 de febrer comptarà també amb un final de festa especial, amb la presència de l’equip artístic i un bis amb Els Amics de les Arts a l’escenari.

Després de la temporada al Teatre Poliorama, el musical començarà una gira per Catalunya els propers mesos de la quan es concretaran els detalls en les properes setmanes.

Pares normals es pot veure al Teatre Poliorama des del 18 de novembre i fins el 26 de febrer de 2023 (improrrogable).  Les entrades estan a la venda a

https://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/187_pares-normals.html
http://www.paresnormals.cat/