‘PATUFET, EL MUSICAL’ ARRIBA AL TEATRE COLISEUM A PARTIR DEL 31 D’OCTUBRE

‘PATUFET, EL MUSICAL’ ARRIBA AL TEATRE COLISEUM A PARTIR DEL 31 D’OCTUBRE

Una nova versió dirigida a tots els públics

2cd1430f-d99f-49f4-a470-84cd138326ae

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els creadors d’aquesta nova proposta són Ferran González i Joan Miquel Pérez, autors dels èxits ‘Pegados, el musical’, ‘Merda d’artista’ o ‘Clicks’

A partir del dissabte 31 d’octubre, es podrà veure a l’escenari del Teatre Coliseum l’obra PATUFET, EL MUSICAL, un espectacle familiar que revisa el conte més popular entre els infants i pares de Catalunya. Una versió jove i moderna que està signada per Joan Miquel Pérez i Ferran González, dos dels nous autors de grans èxits musicals com ‘Merda d’artista’ o ‘Pegados, el musical’, i que està dirigida per Alicia Serrat i protagonitzada per Aina Quiñonez (Los Miserables), Pol Nubiala (Boig per tu), Pau Doz (Grease), Xènia Reguant (Pegados, el musical), Jofre Borras i Miquel Malirach (Mali Vanilli).

En aquest espectacle el petit heroi es troba en un món contemporani on correrà tot tipus d’aventures acompanyat per una banda sonora excepcional, per projeccions audiovisuals en semi 3D que il·lustraran els paisatges per on transcorre la història. Tot de la mà de nous amics: Marieta, molt delicada ella; la Tecla (d’ordinador…), llesta i eixerida, i en Click (de Playmobil), malhumorat, pessimista i rondinaire. Una nova proposta amb una història intel·ligent que diverteixi al públic més petit, però que també aconsegueixi una reflexió en els adults.

Anexa afronta per primera vegada en els seus 38 anys de trajectòria la producció d’un musical de perfil familiar amb aquesta versió de PATUFET, EL MUSICAL.

Lloc:
Teatre Coliseum
Gran Via de les Corts Catalanes, 595

Horaris:
Dissabtes i diumenges a partir del 31 d’octubre
Dissabte: 16h.
Diumenge: 12h. I 16:30h.

Preus:
Menors de 14 anys: 14€
Adults: 22€

Funcions escolars:
Preu únic: 12 €
Preu promocional: 10 € reservant les entrades abans del 30 de setembre de 2015

Venda d’entrades:
www .grupbalana.com
Taquilla del Teatre Coliseum
Gran Via de les Corts Catalanes, 595