Música

Pau Vallvé + Daniel Lumbreras: Dijous 27 d’Abril – 20:30h – Sala Apolo (Barcelona)

 

Pau Vallvé + Daniel Lumbreras:
Dijous 27 d’Abril – 20:30h – Sala Apolo (Barcelona)
Preu anticipada 12€ + despeses – Taquilla: 15€
 
Pau Vallvé torna amb un nou disc, bé, no un, sinó dos. Un disc doble amb 22 cançons. El 15è de la seva discografia i el 4t signat sota el seu nom. Després d’haver fet una gira de 90 concerts amb el seu anterior disc (Pels dies bons, 2014) incloent la gira europea sobre la qual va publicar una sèrie-documental de 14 capitols fa uns mesos, ara torna als escenaris i, com ja és habitual en ell, ho fa amb una nova formació, per presentar aquest nou disc doble en el marc del CURTCIRCUIT. Aquest projecte ja consolidat dins l’escena musical del nostre país, torna als escenaris amb un concert més elèctric i potent que mai. 

45e7ebd5-5423-4614-b939-7d42a7a6fdb0

Daniel Lumbreras és un dels secrets més ben guardats de la música barcelonina. Un músic diferent amb un talent immens. Les seves cançons són simplement precioses. Amb unes melodies antològiques que canta cada vegada amb fonemes diferents. Improvisació fonètica al damunt d’unes cançons universals i atemporals. Com música de tot arreu, per a tothom, però per a cadascú.
 
Avanç programació abril i maig
28 abril – JOAN GARRIGA & GALACTIC MARIATXIS @La Masia de Sant Boi – Sant Boi – 22:00h 
05 maig – THE LAST 3 LINES + STEVE SMYTH & THE OUTLAWS @La [2] Apolo – Barcelona– 21:00h 
 
CURTCIRCUIT és un projecte que recorre Catalunya a través de les sales de l’Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC), que té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents i/o els qui necessiten de l’ajut de la promoció que emmarca un cicle o festival itinerant anual, promocionar principalment l’escena local amb alguns convidats de fora. En la darrera edició un 10% dels grups o artistes convidats eren de fora de Catalunya, garantint sempre les condicions més favorables i professionals pels músics i les sales, tant per la remuneració com per la promoció oferida en cada cas, adaptada sempre al territori i tenint en compte la ciutat o poble on s’està programant.

Aquest 2017 presentem la cinquena edició de concerts de CURTCIRCUIT, programada entre els mesos de febrer i desembre de 2017, amb més de 35 actuacions confirmades a data d’avui, sempre tenint en compte que és un projecte viu que es va formant, definit i ampliant al llarg de l’any.

En l’edició d’enguany tenim propostes excel·lents d’artistes que formen la programació de CURTCIRCUIT. La nostra intenció des del naixement del projecte és donar visibilitat al talent emergent del nostre país, propostes arriscades i sovint poc conegudes que tenen dificultats per actuar en directe en sales o festivals.

Per a aquest any tenim una nova proposta amb l’objectiu de donar més visibilitats a les bandes novells i que els artistes les tinguin més presents per decidir a qui apadrinen per a la propera edició. Durant dues dates programades del CURTCIRCUIT s’aglutinaran diverses bandes d’estil artístic similar, i s’organitzaran diferents concerts d’uns 30 minuts per donar-los l’oportunitat de tocar en viu, tenir visibilitat en un format innovador i que, a més, encaixa a la perfecció amb les necessitats pròpies d’una banda emergent i l’objectiu de mostrar el seu directe.
 
El CURCIRCUIT és un projecte organitzat i ideat per l’ASACC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Fundació Sgae.