PECATS IMPERDONABLES a partir del 12 de novembre a l’Aquitània Teatre

PECATS IMPERDONABLES 

LA PRIMERA COMÈDIA INTERACTIVA ON EL PÚBLIC VA DECIDINT L´EVOLUCIÓ DE L´ESPECTACLE, AIXÍ COM EL FINAL ENTRE TRES POSSIBLES DESENLLAÇOS L’ESPECTACLE,  QUE S’HAVIA D’ESTRENAR EL MATEIX DIA QUE ES VA DECLARAR L´ESTAT
D´ALARMA,  INICIA FINALMENT LES SEVES FUNCIONS EL PROPER 12 DE NOVEMBRE A
L´AQUITÀNIA TEATRE 


Creada per Benjamin Cohen i adaptada per Edu Pericas, està protagonitzada per Eva Barceló, Jofre Borrás, Agnès Busquets, Francesc Ferrer, Susanna Garachana, Miquel Sitjar i Peter Vives.
Divendres 12 de novembre de  2021,  20 mesos desprès del que hauria estat la seva estrena a Barcelona, arriba a l’escenari del Aquitània Teatre, l’espectacle  «Pecats imperdonables»,  una comèdia-thriller, carregada de suspens, on els personatges mostraran, a través dels seus pecats, la misèria de l’ésser humà. L´espectacle està basat en un text de Benjamín Cohen, ‘Sin perdón por los pecados’ que va estar un gran èxit de taquilla en el seu moment a Panamà. L’obra presenta la història d’una empresa familiar de la zona de Delta de l´Ebre que, gràcies als errors comesos per la segona generació, van en picat cap a la fallida. Després de la mort del fundador de l’empresa, la família decideix reunir-se i, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal on tothom defendrà el que creu que li correspon.

PECATS IMPERDONABLES és una comèdia INTERACTIVA; emulant la nova tendència de pel·lícules interactives aparegudes a la plataforma Netflix (Black Mirror: Bandersnatch), que tant ha donat què parlar a les xarxes, en aquesta obra teatral els espectadors podran interaccionar en directe a través d´una web creada especialment . A través del mòbil podran votar sobre què volen que passi en determinats moments, així com votar quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals, tres possibles assassins…

L’espectacle PECATS IMPERDONABLES va ser creada pel dramaturg llatinoamericà Benjamín Cohen i ara el director Edu Pericas n’ha fet una adaptació contemporània caracteritzada per la interactivitat i el ritme frenètic en un espectacle trencador que arriba al públic mainstream, però que també divertirà molt al públic que vol fer senzillament d´espectador.   En escena hi trobem un grup d’artistes excepcionals, que es compenetren a la perfecció en la branca de la comèdia i l’entreteniment: Eva Barceló, Jofre Borrás, Agnès Busquets, Francesc Ferrer, Susanna Garachana, Miquel Sitjar i Peter Vives.
 
En una temporada amb poques comèdies, PECATS IMPERDONABLES serà a bon segur una agradable novetat en la cartellera de la ciutat i a més….. es pregarà no apagar els mòbils ( però mantenir-los en silenci !)Horaris:
De dimarts a divendres a les 20:30h.
Dissabtes 17:30h i 20:00h.
Diumenges 18:30h.

Preu: A partir de 16 euros. 

Venda d’entrades: https://www.aquitaniateatre.com/