PER PRIMER COP, EL LICEU PROGRAMA UN ESPECTACLE PROPI AL NADAL: UNS ‘PASTORETS’ DE GUINOVART I GALCERAN (20 i 21 de desembre)

Els_Pastorets_600

Els dies 20 i 21 de desembre, l’Orquestra Simfònica del Liceu i el Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya interpretaran Els pastorets, Cantata de Nadal, composta per Albert Guinovart i amb text de Jordi Galceran. L’autor de Mar i Cel (Guinovart) i el d’El mètode Grönholm (Galceran) han unit el seu talent en un espectacle molt apropiat per al públic familiar.

És el primer cop que el Liceu programa un espectacle propi durant les festes nadalenques, coincidint amb el 15è aniversari de la reobertura del Teatre després de l’incendi. Per fer-lo accessible a tothom, s’ha fixat un preu únic per a qualsevol localitat de 15 euros. L’espectacle té una hora de durada, i en el cas del dia 21 de desembre es podrà veure en horari matinal.

L’espectacle té una altra significació especial: el Cor Vivaldi celebra enguany el seu 25è aniversari. El seu titular, Òscar Boada, dirigirà també l’Orquestra del Liceu. La narració de la Cantanta anirà a càrrec d’Elisabet Egea. El propi Albert Guinovart tocarà el piano. L’espectacle, cantat en català, estarà també sobretitulat al castellà.

ELS PASTORETS, CANTATA DE NADAL
Albert Guinovart

Gran Teatre del Liceu
Dissabte 20 desembre a les 18.00 h
Diumenge 21 de desembre a les 11.00 h

Música: Albert Guinovart
Text: Jordi Galceran

Òscar Boada, director d’orquestra i cor
Elisabet Egea, narradora

ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU
COR VIVALDI – PETITS CANTORS DE CATALUNYA