PETER STAMER presenta On Truth and Lie in an Extra-Moral Sense 25 d’octubre al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya). Activitat gratuïta

  • Col·laboració del Mercat de les Flors i el MNAC
  • Dins la Biennal de Pensament Ciutat Oberta
  • La peça es presenta a museus d’arreu del món

On Truth and Lie in an Extra-Moral Sense_ze-4840-16_(C) Peter Empl

 

 

 

 

 

 

 

PETER STAMER presenta On Truth and Lie in an Extra-Moral Sense

25 d’octubre al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya). Activitat gratuïta

 

Amb una peça que es representa a museus d’arreu del món, Peter Stamer es qüestiona la recerca de la veritat a través de les conclusions de Nietzsche. El filòsof alemany pensava que l’home troba les seves veritats mitjançant el frau que obté de les metàfores. Peter Stamer i Frank Willens fan visible aquest conflicte a través de la seva pròpia metàfora escènica. L’obra qüestiona com l’home intenta donar un significat a la seva existència a través del llenguatge, caient d’aquesta manera en un parany de conceptes on l’home es perd en el seu propi pensament incapaç de veure més enllà.

 

Peter Stamer (AT / DE) és director, intèrpret, curador, autor i mentor en el context de les arts escèniques contemporànies. En els seus projectes l’interessa explorar les condicions per a l’empoderament físic i discursiu dins dels dispositius performatius, socials i narratius. A més de les seves peces teatrals i l’activitat pedagògica a tota Europa, també ha presentat els seus treballs a la Xina, els Estats Units, Canadà, Egipte o Israel en els darrers anys.

 

Frank Willens (EE. UU. / DE) és un ballarí, coreògraf, intèrpret, artista i actor de Califòrnia que ha viscut i treballat a Berlín des de 2003, on ha treballat amb Tino Sehgal, Meg Stuart, Falk Richter i Peter Stamer, entre d’altres.

 

Concepció, direcció, escenografia i posada en escena Peter Stamer / Interpretació Frank Willens / Text Friedrich Nietzsche / Abreviat i traduït a l’anglès per Peter Stamer, Frank Willens / Producció Peter Stamer / GARAGE

 

25 d’octubre al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) / 17:30h / Gratuït / Durada: 50′

www.mercatflors.cat

 

castellano                                  

  • Colaboración del Mercat de les Flors y el MNAC
  • Dentro de la Bienal de Pensamiento Ciutat Oberta
  • La obra se presenta en museos de todo el mundo

 

PETER STAMER presenta On Truth and Lie in an Extra-Moral Sense

25 de octubre en el MNAC. Actividad gratuita

 

Con una obra que se representa en museos de todo el mundo, Peter Stamer se cuestiona la búsqueda de la verdad a través de las conclusiones de Nietzsche. El filósofo alemán pensaba que el hombre encuentra sus verdades mediante el fraude que obtiene de las metáforas. Peter Stamer y Frank Willens hacen visible este conflicto a través de su propia metáfora escénica. La obra cuestiona cómo el hombre intenta dar un significado a su existencia a través del lenguaje, cayendo de esta manera en una trampa de conceptos en la que el hombre se pierde en su propio pensamiento, incapaz de ver más allá.

 

Peter Stamer (AT / DE) es director, intérprete, curador, autor y mentor en el contexto de las artes escénicas contemporáneas. En sus proyectos le interesa explorar las condiciones para el empoderamiento físico y discursivo dentro de los dispositivos performativos, sociales y narrativos. Además de sus obras teatrales y la actividad pedagógica en toda Europa, también ha presentado sus trabajos en China, Estados Unidos, Canadá, Egipto o Israel en los últimos años.

 

Frank Willens (EE. UU. / DE) es un bailarín, coreógrafo, intérprete, artista, y actor de California y ha vivido y trabajado en Berlín desde 2003, donde ha trabajado con Tino Sehgal, Meg Stuart, Falk Richter y Peter Stamer, entre otros.

 

Concepción, dirección, escenografía y puesta en escena Peter Stamer / Interpretación Frank Willens / Texto Friedrich Nietzsche / Abreviado y traducido al inglés por Peter Stamer, Frank Willens / Producción Peter Stamer / GARAGE

 

25 de octubre en eal MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya)

17:30h / Gratuito / Duración: 50′