Música

PETITET I LA SEVA RUMBA SIMFÒNICA AL LICEU (17 d´octubre)

PETITET I LA SEVA RUMBA SIMFÒNICA AL LICEU

6acb59c3-071b-476d-9238-a57f3b6c37cc

 

 

 

 

 

 

El concert, que es celebrarà el proper 17 d’octubre al Gran Teatre, també compta amb la participació de l’Orquestra Simfònica del Liceu

 

Petitet podrà complir la promesa que va fer a la seva mare el dia que va morir: portar la seva rumba simfònica a un gran teatre de Barcelona. I serà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu. Petitet és fill de Ramón El Huesos, mític palmero de la banda de Peret. Veí del carrer de la Cera del barri del Raval de Barcelona, fa uns anys va crear la seva banda de rumba i simfònica (l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval) formada per 27 músics. Per al concert del Liceu se’ls hi sumarà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, fet que el farà encara més emotiu i especial.

Una actuació imprescindible per als amants de la rumba amb majúscules que comptarà a l’escenari amb la col·laboració de grans músics i amics de Petitet com Joan Albert Amargós, Chicuelo, Carles Benavent, Kitflus, El Granaíno, Parrita i Lucrecia, entre d’altres. Un altre fet que farà únic aquest concert serà l’enregistrament de tot el concert per al film que està rodant des de fa un any i mig el director de cinema Carles Bosch (Petitet. Rumba pa’ti) i que serà el gran final de la pel·lícula. Aquesta s’estrenarà durant el primer trimestre del 2018.

 

A la fila 0 comptarem amb la presència de: Gala Pin, regidora del Districte de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona; músics de l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval; Carles Bosch (director de la pel·lícula Petitet: rumba pa’ti) i la Dra. Isabel Illa, cap de neurologia de l’Hospital de Sant Pau.