Play inaugura la seva nova botiga a Diagonal Mar

Play inaugura la seva nova botiga a Diagonal Mar

La cadena de calçats i bosses de marques nacionals e internacionals obrirà el seu nou establiment al centre comercial barcelonès

Barcelona, 20 de setembre de 2016

 

DIAGONAL MAR

 

 

 

 

 

 

Playha escollit Diagonal Mar, un dels centres comercials de referència a Barcelona, per inaugurar el proper 21 de setembre el seu nou punt de venda. El local, de 65m2, estarà ubicat a la segona planta del centre comercial i disposarà de les millors marques de moda en bosses, calçats i complements per a home i dona.

 

La cadena es caracteritza per oferir les últimes tendències, amb una amplia selecció en carteres, bambes, sabates, botes i bosses de pell, de marques nacionals e internacionals com Michel Kors, Karl Lagenfeld, DKNY, Guess, Armani, Cruyff, New Balance, Premiata, Love Moschino…

 

«Hem escollit Diagonal Mar perquè ens varem adonar que faltava una botiga com Play a un dels millors centres comercials del moment. Ens agrada estar al costat de botigues de moda com la nostra i poder oferir als clients tot el que desitgin» declara Oriol Castellano, responsable de la botiga Play.

 

Play

és una cadena de moda especialitzada en bosses i calçats de marques líders nacionals e internacionals amb presència a Catalunya. Després de l’última inauguració al centre comercial Diagonal Mar, la cadena disposa de deu botigues repartides per la ciutat de Barcelona, Sabadell i Terrassa. Play ofereix un mercat exclusiu de tendències tant amb botigues pròpies com via online per a tot el món.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

 

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

 

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

 

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure «La Terrassa del Mar». Inspirada en el Mediterrani, «La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

 

 

 

www.diagonalmarcentre.com